Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

peki ya evlensen ve eşinin bebeği olmasa :sm_confused:

Malesef hiç güçlü bi kadın değilim..:çok üzgünüm:

Hayır öylesin ömür, içindeki gücün farkına var. Rabbim var arkanda kimse olmasa bile.Sağlığın yerinde şükürler olsun, annen var - ailen var... Evlilik=Kocaya İtiat değildir yaaaaaaaaaaaaaa, değildirrrrrrrrrr bekara böyle söylemesi kolay diyeceksiniz belki ama inanın ikinizi de çok seviyorum, elif bilir zaten bendeki yerini, sana da hemen ısındım ömürcüğüm, lütfen sana böyle birşeyin diretilmesine izin verme! SEN BİR ANNESİN ARTIK VE BU HAKKINI SADECE RABBİM ELİNDEN ALABİLİR...

Lütfen bunun farkında ol :1hug:

kendi bebeğimin ölümüne kendi ellerimle izin vermem dedim ama dünürüm

hiç hamile kalmasam ,hiç istemese çabalarım ama eşimden vazgeçmem

2si ayrı şey olarak anlatmak istedim

Anladım canım.....

Ben ne diyceğimi bilemiyorum o kadar kötü bi durumdayım ki şu an hem ağlıyorum hem yazıyorummafoldumben

peki ya evlensen ve eşinin bebeği olmasa :sm_confused:

O durum ayrı elifim, o zaman elbetteki ilk günkü aşkla koşulsuz çağlayan gibi severim, çocuğunun olmaması rabbimden gelen bir durumdur ve her koşulda kabulümdür. Çocuk esirgeme kurumundan minicik bir bebeğe başvurur hem o günahsız yavrumun geleceğini kurtarırım hemde eşimle kendi ailemizi kurar, öz çocuğummuş gibi bakarım...
Benim tepkim istiyor görünüp istemeyenlere ya da en başında yani evlenmeden çocuk konusuna sessiz kalanlara, birde çocuk olduktan sonra aldıralım diyenlere klava:

vereliniortak

rabbim 11 yıl sonra beklemediğin anda bir mucize verdi ve bebeğin sana tutunmuşken sen onun ellerini bırakma :1hug:

Niye izlemiyosun dünürüm..

Kerimi kandırıyolar evlendirecekler kızla

Yarın doğumgünüm benim, ömür ilk hediye senden olsun
'' BEN BU ÇOCUKTAN VAZGEÇMEYECEĞİM'' cümlesi en güzel ve anlamlı hediyelerden olur bana Şenizbilmiyorumkismile

Yarın doğumgünüm benim, ömür ilk hediye senden olsun
'' BEN BU ÇOCUKTAN VAZGEÇMEYECEĞİM'' cümlesi en güzel ve anlamlı hediyelerden olur bana Şenizbilmiyorumkismile

Doğum günün kutlu olsun nice yıllara canımopuyorumnanaktan

Ben vazgeçmek istemiyorum elimden geldiğince direnicem zorla yatıracak değiller ya o masayamafoldumben

Ama ben çok üzülüyorum içimden sanki bi şeyler kopuyomafoldumben

Sağol ömürüm birlikte nice güzel senelere inşallah, gör bak bence aldıralım diye ısrar etmeyecek senin bu kararlı tavrın karşısında

ömürrrrr doğru anladım değil mi?
hamilesin! sakın aldırmayın doğunca çok başka oluyor evlat bambaşka bişey!
ne yap et kocanı ikna et canım sonra çok pişman olabilirsiniz...

ömürrrrr doğru anladım değil mi?
hamilesin! sakın aldırmayın doğunca çok başka oluyor evlat bambaşka bişey!
ne yap et kocanı ikna et canım sonra çok pişman olabilirsiniz...

Evet canım..Pek tadını çıkaramadım ama boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…