- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Gerçek aşk allah aşkıdır aslında, diğer aşkların tümü öyle ya da böyle acı verir. Yaradan sebebiyle karşındakini sevmezsen ne layıkıyla sevebilir ne de iç huzuruna erebilirsin. Ben üzülüp kahrolmam elifim, seçimimi yapar, kendi yoluma devam ederim, dünyanın en güzel duygusudur annelik... bunu benden esirgeyecek adamı da sevemem ki ben :1no2:
Malesef hiç güçlü bi kadın değilim..:çok üzgünüm:
kendi bebeğimin ölümüne kendi ellerimle izin vermem dedim ama dünürüm
hiç hamile kalmasam ,hiç istemese çabalarım ama eşimden vazgeçmem
2si ayrı şey olarak anlatmak istedim
peki ya evlensen ve eşinin bebeği olmasa :sm_confused:
Hayır öylesin ömür, içindeki gücün farkına var. Rabbim var arkanda kimse olmasa bile.Sağlığın yerinde şükürler olsun, annen var - ailen var... Evlilik=Kocaya İtiat değildir yaaaaaaaaaaaaaa, değildirrrrrrrrrrbekara böyle söylemesi kolay diyeceksiniz belki ama inanın ikinizi de çok seviyorum, elif bilir zaten bendeki yerini, sana da hemen ısındım ömürcüğüm, lütfen sana böyle birşeyin diretilmesine izin verme! SEN BİR ANNESİN ARTIK VE BU HAKKINI SADECE RABBİM ELİNDEN ALABİLİR...
Lütfen bunun farkında ol :1hug:
Ben ne diyceğimi bilemiyorum o kadar kötü bi durumdayım ki şu an hem ağlıyorum hem yazıyorummafoldumben
Yarın doğumgünüm benim, ömür ilk hediye senden olsun
'' BEN BU ÇOCUKTAN VAZGEÇMEYECEĞİM'' cümlesi en güzel ve anlamlı hediyelerden olur bana Şenizbilmiyorumkismile
İyiki doğduuuuum gördünmüüüü 28 oldum tam tamınaaaaaaaaaa hatta 29 a bastım lülülülülülübüyüdün mü simoşçukolumunekankayizsmile
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara canımopuyorumnanaktan
Ben vazgeçmek istemiyorum elimden geldiğince direnicem zorla yatıracak değiller ya o masayamafoldumben
Ama ben çok üzülüyorum içimden sanki bi şeyler kopuyomafoldumben
ömürrrrr doğru anladım değil mi?
hamilesin! sakın aldırmayın doğunca çok başka oluyor evlat bambaşka bişey!
ne yap et kocanı ikna et canım sonra çok pişman olabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?