Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

selam kızlarrr...ömürü meraktan geldim birazcık aslında yorgunum yatmam lazım.yaa inş Allah kocasının kalbine evlat sevgisi koysun bu gece..lütfen dua edelim hepimizzz...eğer bebiş giderse çok üzülürüm bennn...

lovelim tatlı hamilem napıyosunn..bu gün öbür topikte patik fikrini okudum.çok güzel olmuş yaa,ayrıca süper fikir.yalnız ben şunu merak ettim tek mi verecksiniz yoksa bir çift mi?ben tektir diye düşündüm ama bilmiyorum nasıl yapacaksın,birde o patikler minyatür patik mi yoksa bi bebeğe sığacak kadar mı?

bide sana fikir olacaksa burda bizim bi akraba mevlütte lavanta dağıttılar.ama üstüne bebeğin resmini çakmişler tel. la vesikalık gibi onu zımbalamışlar.benim o da çok hoşuma gitmişti.koydum konsola şeker şeker bakıyo çocuğu...istersen sende öyle zımbalayabilirsin ,küçücük bişey hani pul resim denir ya onun gibi

dua ett,m ben de ömürcüğümeee

tek patik oluyor o
ama şimdi daha farklı bişey yaptım kazak yaptım kazağa papyon ve düğme yaptım onu eklerim yarın bakalım siz ne diyeceksiniz komşum beğendi eşim gereksiz dedi yorma kendini dedi

ne hoşşşş iyi fikir aslınsda
benimki de lavantalı olacak bakalım beğenecek misiniz

Bizi sorarsanız aynıyız..Yani değişen bi şey yok..Arkadaşıma söylemiştim de arkadaşımın eşi de benimkini aramış ne zaman kutluyoruz demiş..Ona söyleniyodu akşam taraftar mı topluyosun kendine diyo..Yengesiyle abiside senin deli olduğunu biliyoduk da bu kadarını da beklemiyoduk demişler napıyosun kendine gel dimişler ama dediğim gibi böyle şeyler benimkinde ters tepki yapıyo..Üstüne basa basa istemiyorum dedi.mafoldumben

günaydın şekerler ,hayırlı cumalar

dünürüm :teselli: bol bol dua et kuzucum ,rabbim inşallah müsade etmicek böyle bişeye

Hayırlısı neyse o olsun dünürüm:çok üzgünüm:

Bugün doktoru arıycam onunla konuşucam..Bakalım ne diycek.

doktorun da eminim ki senin vazgeçmemen için çalışır

off sözler bitiyor artık

bi yanda eşin ,bi yandan da bebeğin mafoldumben

ne diyebiliriz ki daha fazla :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…