- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
daisypath.com'dan yapabilirsin yerimseniben
noldu kız:1shok::1shok:
cook tesekkur edrım canım asker yolu beklıyorumda onun icin yapıcam cook sagolll
wc yi temizleyim derken elektrik çarptı
karşı duvara fırlattı ölümden döndüm bir anda gözüm karadı duvardayım
cook tesekkur edrım canım asker yolu beklıyorumda onun icin yapıcam cook sagolll
Allah korumuş canım çok geçmiş olsun
dua ett,m ben de ömürcüğümeeeselam kızlarrr...ömürü meraktan geldim birazcık aslında yorgunum yatmam lazım.yaa inş Allah kocasının kalbine evlat sevgisi koysun bu gece..lütfen dua edelim hepimizzz...eğer bebiş giderse çok üzülürüm bennn...
tek patik oluyor olovelim tatlı hamilem napıyosunn..bu gün öbür topikte patik fikrini okudum.çok güzel olmuş yaa,ayrıca süper fikir.yalnız ben şunu merak ettim tek mi verecksiniz yoksa bir çift mi?ben tektir diye düşündüm ama bilmiyorum nasıl yapacaksın,birde o patikler minyatür patik mi yoksa bi bebeğe sığacak kadar mı?
bide sana fikir olacaksa burda bizim bi akraba mevlütte lavanta dağıttılar.ama üstüne bebeğin resmini çakmişler tel. la vesikalık gibi onu zımbalamışlar.benim o da çok hoşuma gitmişti.koydum konsola şeker şeker bakıyo çocuğu...istersen sende öyle zımbalayabilirsin ,küçücük bişey hani pul resim denir ya onun gibi
yok elektrik çarptı beni ölümden döndümm
Geçmiş olsun canım yaakannehirwc yi temizleyim derken elektrik çarptı
karşı duvara fırlattı ölümden döndüm bir anda gözüm karadı duvardayım
dünürüm merak ettim girdim ama yoksun
yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?