Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Dünürüm eşin ne düşünüyo dayı oluyo ya mutlu mu

mutluluktan uçuyo :roflol::roflol:

hediye bile zor gönderdim :dilcikar: çok da umrunda :dilcikar:

kızmıştı kardeşine hamile kaldı diye :umursamaz:

Türlerininin son örnekleri:mymeka:Yeğenin oluyo yahuakannehir

Gerçi benim adam baba oluyo da noluyosempatiksalakcinni

Türlerininin son örnekleri:mymeka:Yeğenin oluyo yahuakannehir

Gerçi benim adam baba oluyo da noluyosempatiksalakcinni

ömürr senin eşinin başka çocuklara yaklaşımı nasıl?sever mi çocukları,muhabbet eder mi mesela ya da sevdiği bi çocuk var mı yakınlarınızınkilerden falan

hoşbulduk canım nasılsınnn

iyidir canım sen nasılsın, bi sıkıntı yok s anırım bebiş iyi

Yemek yiyememe problemim dışında bi şey yok canım..Az az yemeye çalışıyorum..Çok yersem hazmedemiyorum:bbo:Soda içerek idare ediyorum..

ömürr senin eşinin başka çocuklara yaklaşımı nasıl?sever mi çocukları,muhabbet eder mi mesela ya da sevdiği bi çocuk var mı yakınlarınızınkilerden falan

Pek sokulmaz çocuklara..Sevmez yani..Yeğenleriyle bile ilgisi yoktur..alsanaalsanasmileYeğenleri beni daha çok sever:roflol:

Yemek yiyememe problemim dışında bi şey yok canım..Az az yemeye çalışıyorum..Çok yersem hazmedemiyorum:bbo:Soda içerek idare ediyorum..

ee güzel o zaman.bebek senden besleniyor şimdilik biraz daha büyüsün bakalım o zamana kadar sende düzelirsin daha iyi beslenirsin..bu arada sorması ayıpp ohaoldumsmile sen kaç kilo ile hamiş kaldın bilmiyorumkismile ( yazmak istemiyosan yazmayablrisin)

En son doktor beni tarttığında 61.5 çıkmıştı..Bu son gidişimde tartılmadım..

Pek sokulmaz çocuklara..Sevmez yani..Yeğenleriyle bile ilgisi yoktur..alsanaalsanasmileYeğenleri beni daha çok sever:roflol:

benimki arkadaşların çocuklarını bile özlüyo

ama ağlayıp mızırdanmıcaklar

ben unuturum o unutmaz illa çocuklara bişey alıp götürür

ilgilenir çocuklarla

müşterilerin çocuklarından bile sevip anlattıkları vardır bana

kilon çok sayılmaz, boyunda uzundur diye tahmin ediyorumm :)) ileriki zamnalrda çokda şişmessin o zaman.:CüvCüv: fit bi hamiş olursun

Boyum 1.68..aslında 66 kiloydum ben..Yazın bi zayıfladım toparlayamadım bi türlübilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…