Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

O zaman seninki çocuk değilde sorumluluk istemiyo dünürümboshayallersmile

senin kocan gelecek vadediyor o zaman :roflol::roflol:

Boyum 1.68..aslında 66 kiloydum ben..Yazın bi zayıfladım toparlayamadım bi türlübilmiyorumkismile

1.68 :1shok: uzunmuşsun yine.ben 1.61 im.ama topuklularla 1.71 oluveriyomm :roflol::roflol::roflol:

senin kocan gelecek vadediyor o zaman :roflol::roflol:

1.68 :1shok: uzunmuşsun yine.ben 1.61 im.ama topuklularla 1.71 oluveriyomm :roflol::roflol::roflol:

Gelecek vadediyo:roflol::roflol:

Özel günler haricinde pek topuklu giymiyorum

giymene gerek yok zatiii...ama ben topukludan hoşalnıyorumm seksi oluyorrr bayanssulusmile:asigim:

Ben de seviyorum ama zaten bi yere yürüdüğüm yok neyim seksi olacak:roflol:

Araba kullanamıyorum ben topuklu ayakkabıyla

pazar günü giydim siyah elbise, siyah topuklular

benimkinden ters bi bakış geldi ama bişey demedi

elbise kısadı galiba

pazar günü giydim siyah elbise, siyah topuklular

benimkinden ters bi bakış geldi ama bişey demedi

elbise kısadı galiba

Benimki alt kısma pek karışmıyo çok kısa olmadığı sürece ama üst dekolteye kızıyoSanki görünecek bi şey var..Zaten küçükler görünse nolur:roflol:

bende seviyoum ama giyemiyorum benneyaptımki

niye niyee ki çabuk mu yoruluyosunnnzemuszemus

Ben de seviyorum ama zaten bi yere yürüdüğüm yok neyim seksi olacak:roflol:

Araba kullanamıyorum ben topuklu ayakkabıyla

sende ablam gibi arabaya yedek ayakkabı koy :roflol::roflol: ablam topuklu giyer ama arabada rahat edemiyom diye arabasında sporları var.hemen onları geçiriyoo arabaya binerken inerkende değiştiriyooo :roflol::roflol: çok kokoşşşş birisiii bayanssulusmilebayanssulusmile

ayy benim kocam çok gıcık bu konudaa...kolsuz giyidrmiyo yaaa var mı böyle bişi...tatil dışında tabi...etek ve elbiseye bişey demiyoda göğüs ve kola çok kızıyoooo deli mi neee :mymeka:

Son düzenleme:

Pek bi yere gitmiyorum canım ben..Evden eve ancaakannehirOnun içinde ayakkabı taşımam..

seksi ayakkabılarla daha çok delirsin seninkiohaoldumsmile

Topuklu ayakkabıları giyip şöyle bi ortalıkta salına salına yürüycem bi gün:roflol:

Düğüne bi şeye falan gittiğimizde giyiyorum bi şey demiyo ama gezmeye giderken hiç giymedimCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…