alışmışım spor ayakkabıya, rahat edemiorum
Ne çeşit çeşit şu erkekler:1closedeyes:
bende yaz tatilinden çıkınca okulda ilk bi bocalarımmm bütün yaz parmak arası ve sporla takılırım alışıyosun hemen.ama okulda hep şıkır şıkır giyinirim bi de ev gezmelerinde bayanssulusmilebayanssulusmile
geçen yaz etek giydim bigün, kuzeni de yanımızda
benimki dedi giycek bişeyn yok mu dedi, bende yok dedim sempatiksalakcinni
çok kızdı zorla götürüp pantolon aldırdı sempatiksalakcinni
Süslüyüz galibabayanssulusmile
Allah allah yasempatiksalakcinni:umursamaz:
ivitttt zemuszemusbayanssulusmile
Ben hiç o kadar süslü olamadım..Bazen kafamda şapka gözümde güneş gözlükleri altımda eşofmansempatiksalakcinnionun altında spor ayakkabısempatiksalakcinnipaçooooozzzzzsempatiksalakcinninolcak alt tarafı arkadaşıma kahvaltıya gidiyorumdur mesela ne giyinicem
İyi yapmışsın acısını çıkarmışsın keşke daha çok aldırsaydın:umursamaz:3 tane pantolon almıştım zorla sempatiksalakcinni
giycek bişyim yok diye şaka yaptım diye kızdı eyvahedigeldismile
bende spor takılmayı severim.pazarları öyleyimdir yazları da...ama okul olunca ona göre giyiniyosun tabii..okulda şık etekler elbiseler bluzlar ... cumartesi gezmelerinde bizim burda gezek denir orda daha bi süslü oluyoz makyajlar fönler...severiz biz böyle kokoşluğuuu bayanssulusmilebayanssulusmile
Çalışsam belki bende öyle olurdum..bayanssulusmile
ben çalışıyorum da noluyo :roflol:
İyi yapmışsın acısını çıkarmışsın keşke daha çok aldırsaydın:umursamaz:
Çalışsam belki bende öyle olurdum..bayanssulusmile
ben çalışıyorum da noluyo :roflol:
kesin olurdun...bayanssulusmile
ya birazda çevreyle alakalı.benim çevremdeki herkes kokoş anam.mecbursun süslenmeye bi yerde...insanlarda birbirini çok etkiliyor bu konuda...
benim çalıştığım yerde ben hariç herkes aynı kıyafetle zaten, şık olmama gerek yok kaydirigubbakcemile3
Karnım o kadar şişki sanki 6 aylık hamileyim:roflol:
Darısı başına venüscüm..Seninde dünürümünde bi an evvel şişsin inşallahkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?