Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben sinsi sinsi pusuda yatmış bekliommm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bir ipucu bulsammm :sinifsinif::sinifsinif:
kanal adı sülese sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Kanalı söylesem gerisi gelir zatendelikafadulden

çoook mülayimdir Allah bozmasın :roflol:

asabi şirinim benim gülen resmi denk geldi size :roflol:
gülüyo adamne güzelll
Müfettiş gecıt gibisin meldoş, senin gibi bir kaynanam olmalı sempatiksalakcinni şu oğlanı bir erken doğuramadın sende delikafaduldenkafamçokkarıştı

kız oğlan 1.sınfa gidiii hemn büyürrrr aklinialirimsmile

profilimde albüm yaptım ama hiçbiri düzgün değil ben resim çekilmem biryerde makina bulup çekilirsem kafamçokkarıştı

arkadaşlar ne konuştuğunuzu bilmediğim için sohbete katılamıyorum ohaoldumsmile :çok üzgünüm: senağlamabiri bana özetlesin lütfen ya ...

ne kanalı ne bebeği =P

Kanalı söylesem gerisi gelir zatendelikafadulden

CADIARZU eniştenin adının baş harfini söylesen

söz biz seni tanıyoz demicez enişteye :roflol:

programı ararmışız enişte bak bugün ömüre güne gitmeye izin vermemişsin kızdırma bizi ,toplandık mı senden daha güçlüyüz diye :roflol: :roflol:

Son düzenleme:

Dünürüm çok uyanıksınsempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar ne konuştuğunuzu bilmediğim için sohbete katılamıyorum ohaoldumsmile :çok üzgünüm: senağlamabiri bana özetlesin lütfen ya ...

ne kanalı ne bebeği =P

şimdi hayatım ömür hamile, kocası da kanalda çalışıyor, birde ben evde kaldım bugünün konusu bu :lepi:

ntv spor CADIARZU

gündüz programı heralde CADIARZU

tüh evde de değilim kızlar evde olanlar bundan sonra bütün gün spor programı izliyosunuz ona göre :lepi:

Elifffffffffffffffffffffffffffffffffff

melda kadın programı izliceğine spor programı izleseydin sonuca ulaşmış olcaktık :tomato: :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…