- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
melda kadın programı izliceğine spor programı izleseydin sonuca ulaşmış olcaktık :tomato: :tomato:
puahahahahauhahuauhauha ay çok güldüm ya etraftakiler bana bakıyor sempatiksalakcinni
melda kadın programı izliceğine spor programı izleseydin sonuca ulaşmış olcaktık :tomato: :tomato:
ömürrrrr eşin program filan mı sunuyor kanalda
ayyyy çok meraklı oldum yaaaa
:roflol::roflol::roflol:
:kedi::kedi::kedi::kedi:
şimdi hayatım ömür hamile, kocası da kanalda çalışıyor, birde ben evde kaldım bugünün konusu bu:lepi:
Davlumbazı temizlerken bi de sandalyeden düşüyodumeyvahedigeldismile
Bulamadınız mı daha ben davlumbazı temizliyodumsempatiksalakcinni
Ben buldumda korkumdan söyleyemiyorum ömürden delikafadulden
Ben buldumda korkumdan söyleyemiyorum ömürden delikafadulden
Şimdi Ömür allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına almak nasip etsin bebeğinisende evde kalmazsın be =)
seni de alan olar mutlaka =) Olmazsa ben bulurum sene bidene koca adayı sülale kalabalık nasılsa
dikkat et bırak eşin temizlesin boyu uzun delikafaduldendelikafaduldenDavlumbazı temizlerken bi de sandalyeden düşüyodumeyvahedigeldismile
bundan sonra sabahtan akşama kadar ntv spor izliyosun ipuçlarından yola çıkarak sonucu bize bildir kaydirigubbakcemile3
bende bu pcye tivibuyu kurayım da ordan izliyim :roflol: :roflol:
Yaaaaaaaaaaa ben bu teklifi değerlendireyim ozaman elfinciğim, ama beni kızlardan istemelisin damat adayı önce onların kriterlerinden geçmeli, sonuçta onlar evlilik konusunda tecrübeli :jeyyar:
azimli avratlarrrr :roflol::roflol:
eşi bilse ne çaba sarfediyoruz o bile söylerdi :roflol:
Sağol canım teşekkür ederim..Şimdi Ömür allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına almak nasip etsin bebeğinisende evde kalmazsın be =)
seni de alan olar mutlaka =) Olmazsa ben bulurum sene bidene koca adayı sülale kalabalık nasılsa
dikkat et bırak eşin temizlesin boyu uzun delikafaduldendelikafadulden
azimli avratlarrrr :roflol::roflol:
eşi bilse ne çaba sarfediyoruz o bile söylerdi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?