Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

eflin hoşgeldin buarada kaptırdık biz kendimizi sohbete kusura bakma

yavaş yavaş tanırsın bizi

Bulamadınız mı daha ben davlumbazı temizliyodumsempatiksalakcinni

Davlumbazı temizlerken bi de sandalyeden düşüyodumeyvahedigeldismile

şimdi hayatım ömür hamile, kocası da kanalda çalışıyor, birde ben evde kaldım bugünün konusu bu :lepi:

Şimdi Ömür allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına almak nasip etsin bebeğini sende evde kalmazsın be =)
seni de alan olar mutlaka =) Olmazsa ben bulurum sene bidene koca adayı sülale kalabalık nasılsa

Yaaaaaaaaaaa ben bu teklifi değerlendireyim ozaman elfinciğim, ama beni kızlardan istemelisin damat adayı önce onların kriterlerinden geçmeli, sonuçta onlar evlilik konusunda tecrübeli :jeyyar:

Davlumbazı temizlerken bi de sandalyeden düşüyodumeyvahedigeldismile
dikkat et bırak eşin temizlesin boyu uzun delikafaduldendelikafadulden
bundan sonra sabahtan akşama kadar ntv spor izliyosun ipuçlarından yola çıkarak sonucu bize bildir kaydirigubbakcemile3

bende bu pcye tivibuyu kurayım da ordan izliyim :roflol: :roflol:

azimli avratlarrrr :roflol::roflol:
eşi bilse ne çaba sarfediyoruz o bile söylerdi :roflol:

Yaaaaaaaaaaa ben bu teklifi değerlendireyim ozaman elfinciğim, ama beni kızlardan istemelisin damat adayı önce onların kriterlerinden geçmeli, sonuçta onlar evlilik konusunda tecrübeli :jeyyar:

simoş kısmetin açııkkkk aklinialirimsmileaklinialirimsmile

programda bize özel yayın yapardı

kadınlar kulübünden beni çok merak eden varmış ,evet hanımlar o merak ettiğiniz adam benim buyrunnnnnnnnn

:roflol: :roflol:

Sağol canım teşekkür ederim..
dikkat et bırak eşin temizlesin boyu uzun delikafaduldendelikafadulden

Siler mi kız hiç davlumbazsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Yarın temizlikçiye yaptırcaktım..Dedim en iyisi bunu ben yapıyım temizlikçiye ütü yaptırayımdelikafaduldenhepsini birden yetiştiremez..Ama sandalyeye çıktım inerken düşüyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…