Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

çok sevindim güle güle oturun evinizde hayırlı olsun

:roflol::roflol::roflol:

Bugün yazmadımda daha önceleri dalıp yazmıştım bi kaç keresempatiksalakcinni

bak şimdi geçmişe kadar gidip didik didik ederiz yazdıklarını ona göre sempatiksalakcinni

Dünürümle msn de konuşurken bile söylemedim fısıldasam ona fısıldardımaklinialirimsmile

Pahuauhauhauhauhahua dilencilere döndük, son duygu sömürümüz adet düzenim bozuldu arkadaşım meraktan, ahahahaha ay çok güldüm bugün yaaaaa, beckham olsa dahi adam acır da çıkar bir basın toplantısı düzenlerdi kaydirigubbakcemile3

Bu arada bizim bebek doğunca da öğrenebilirsiniz aslında allah kısmet ederse:1rolleyes:

Sana fısıldıyım herkese söyle dimisempatiksalakcinni

ben bulurum:jeyyar: evde olağanüstü hal ilan ettim akşam eşimin futbolsever arkadaşarıyla bu konuyu masaya yatıracazbuyrunnnnnnnnn simoş istihare yatacak ,elifte armut toplamayacak heralade köşeye sıkıştın :jeyyar:

ne ka akıllaca aklinialirimsmile
:içelim::içelim:

Yaaa ama erkekler akıllı kadın sevmiyor, korkuyorlar açıkçası akıllı olacaksın ama onlara salağa yatacaksın, ben yapamıyorum, dibine kadar sorguluyorum herşeyi sempatiksalakcinni

ömür çocuğum olmucak meraktan bana da fısılda :roflol:
:teselli:hiç acımıyooooooooo :dilcikar:
:roflol::roflol:
Ablacım geçmişte bi şey yok sildim ben
:mymeka::mymeka:
Bu arada bizim bebek doğunca da öğrenebilirsiniz aslında allah kısmet ederse:1rolleyes:

inşallah :Saruboceq:
ozaman kadar bizi kim zaptedecek

Yaaa ama erkekler akıllı kadın sevmiyor, korkuyorlar açıkçası akıllı olacaksın ama onlara salağa yatacaksın, ben yapamıyorum, dibine kadar sorguluyorum herşeyi sempatiksalakcinni

Evet kocam beni o yüzden seviyo ya:roflol:

Ömür bak meldoşun adet düzeni bozuldu, elifin çocuğu olmaz, bende evde kalırım söylemezsen bu 3 büyük günahın vebaline girmek istemezsin herhalde sempatiksalakcinni

haberlere çıkmanızı mı bekliyelim
o da kanalı bulursak :roflol::roflol:
bende sorgularımmm eşim beni çok zekiyim die seviorrrr
şeytanca düşünüyormuşum zor insanı severmiş :jeyyar:
Ömür bak meldoşun adet düzeni bozuldu, elifin çocuğu olmaz, bende evde kalırım söylemezsen bu 3 büyük günahın vebaline girmek istemezsin herhalde sempatiksalakcinni

:Saruboceq::Saruboceq:
evet helaya gidiom adetmiyim ama boş dönüyommm boshayallersmile

slm kıslar napıyonuz.iyi kaynattınız ha...bu arada ben resim faslını kaçırdım.bi bıdığı gördüm:roflol::roflol::roflol:

ömür kaç gündür bu konuya kafayı yoruyom adat düzenim bozulduuu sempatiksalakcinni
bana fısıldasan aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ayy ben buna koptum yaa :roflol::roflol::roflol::roflol:

bi meraksız ben varım heral boshayallersmile topiğin en kaygusuz en rahat kadını benim galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin yasemincim..

İlla öğrenecekler benim kocamı sempatiksalakcinni

Köfte yapmaya karar verdim..Ama kıymaya bakınca midem bulanıyoakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…