ömür kaç gündür bu konuya kafayı yoruyom adat düzenim bozulduuu sempatiksalakcinni
bana fısıldasan aklinialirimsmileaklinialirimsmile
arkadaşlarrrrrrrrrr delikafadulden ev aldıııııııııık delikafadulden yani daireee
çıkıyom şimdi arkadaşlarıma yetiştirem hemen kiradan kurtuldukkkkkkkkkk :lepi:
eşim aradı şimdi tapuda işler tamam aldık dedi sabah beri ev üsütme geliyodu sanki
kendimi bilgisayara verdim zaman geçsinn diyeeeeekaydirigubbakcemile5
simerenya akşama ilgileniriz senin koca adaylarıyla :))
:roflol::roflol::roflol:
Bugün yazmadımda daha önceleri dalıp yazmıştım bi kaç keresempatiksalakcinni
ömür kaç gündür bu konuya kafayı yoruyom adat düzenim bozulduuu sempatiksalakcinni
Sana fısıldıyım herkese söyle dimisempatiksalakcinni
Bu arada bizim bebek doğunca da öğrenebilirsiniz aslında allah kısmet ederse:1rolleyes:
ne ka akıllaca aklinialirimsmile
:içelim::içelim:
haberlere çıkmanızı mı bekliyelim
:teselli:hiç acımıyooooooooo :dilcikar:ömür çocuğum olmucak meraktan bana da fısılda :roflol:
:roflol::roflol:Pahuauhauhauhauhahua dilencilere döndük, son duygu sömürümüz adet düzenim bozuldu arkadaşım meraktan, ahahahaha ay çok güldüm bugün yaaaaa, beckham olsa dahi adam acır da çıkar bir basın toplantısı düzenlerdi kaydirigubbakcemile3
:mymeka::mymeka:Ablacım geçmişte bi şey yok sildim ben
Bu arada bizim bebek doğunca da öğrenebilirsiniz aslında allah kısmet ederse:1rolleyes:
Yaaa ama erkekler akıllı kadın sevmiyor, korkuyorlar açıkçası akıllı olacaksın ama onlara salağa yatacaksın, ben yapamıyorum, dibine kadar sorguluyorum herşeyi sempatiksalakcinni
o da kanalı bulursak :roflol::roflol:haberlere çıkmanızı mı bekliyelim
bende sorgularımmm eşim beni çok zekiyim die seviorrrrYaaa ama erkekler akıllı kadın sevmiyor, korkuyorlar açıkçası akıllı olacaksın ama onlara salağa yatacaksın, ben yapamıyorum, dibine kadar sorguluyorum herşeyi sempatiksalakcinni
Ömür bak meldoşun adet düzeni bozuldu, elifin çocuğu olmaz, bende evde kalırım söylemezsen bu 3 büyük günahın vebaline girmek istemezsin herhalde sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?