İsim yazıyodum yine:mymeka:
gezme olunca hasta yatağımdan kalkarım bennn guclubacismile
gönder ben yirimmmm cokacimcoookcokacimcoook
meşhur köfteni merak ettim
yaprağında köftelerinden bekliorum cokacimcoook
fteyi kocam iyi ypıyor hani ramiz köfte varya meşhur aynı öyle yapıyor ama ben annemin yaptığı köfte tarzını seviorumm :)kaydirigubbakcemile3
Değişmesini bekleme..Değiştim der..Ama malesef huylu huyundan vazgeçmiyo..Seviyorum maalesef, ama sevgi yetmiyor bazen ömür :sinifsinif:
Yurtdışı ile alakası yok, tavırları değişmedikçe olmaz bu, herşeye karışma ve baskı kurmasını kaldıramıyorum ben, ortak bir hayatı sahipleneceksek söz hakkı %50 %50 olmalı, bunu kendime yapamam, sonra ömür boyu pişman olurum, değişirse ve ben buna inanırsam ozaman kapsülün içerisinde uzaya bile giderim sempatiksalakcinni
bende nöbetteydimm turkbayragiturkbayragi
çay demledim kendime grip mi oldum nebilmiyorumkismile güya grip aşısı vuruldummsempatiksalakcinni
ramiz köfteyi bilmiorum merak ettim işin sırrı ne cokacimcoook
Değişmesini bekleme..Değiştim der..Ama malesef huylu huyundan vazgeçmiyo..
o zaman finito yani :sinifsinif:
su gibiden zerrin abla diyor kiSeviyorum maalesef, ama sevgi yetmiyor bazen ömür :sinifsinif:
Yurtdışı ile alakası yok, tavırları değişmedikçe olmaz bu, herşeye karışma ve baskı kurmasını kaldıramıyorum ben, ortak bir hayatı sahipleneceksek söz hakkı %50 %50 olmalı, bunu kendime yapamam, sonra ömür boyu pişman olurum, değişirse ve ben buna inanırsam ozaman kapsülün içerisinde uzaya bile giderim sempatiksalakcinni
Valla karışma huyunu kaldıramıycaksan evlenme..Çok zor oluyo öyle erkekle mücedele etmek..
Bu bir garip aşk bestesi gider gece görüşürüz :sinifsinif:
ramiz köfteyi bilmiorum merak ettim işin sırrı ne cokacimcoook
teşekkur ederim...geçmiş olsunnn a.s.a.s.
aşılar tam koruyamıyor yine kapıyosun şifayı :2:
Ramiz köfte çok güzelcokacimcoook
2 gun öncesinden kıymasını karbonat ekmek kırıntısı atıp yoğuruyor sonra buzdolabında dinlendiriyor işin püf noktası etin dinlenmesi saten yapacağı gün soğanını vs.. katıo
teşekkur ederim...
evet güzel adam heryerde açmış şubesini
eşimin dırdırı devam ediyorrrrrrrr
eve gelince de susmaz kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?