Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

eşim şimdide peynir yapımına merak sardı elinde tülbent bişeyler yapıosempatiksalakcinni

sütü kaynatım içne bir kase yoğurt boca ediyor öylece kaynatıorum sonra süzgeçe alıyorum sonra tülbentte sabaha kadar bekliyor cokacimcoookbende yapıorummm

kızlar ben geldim erenin sarırığı yüzünden hastanedeydik çıkalı 20dk oldu haber veremedim hemen çıkıcam çünkü kayınvalidemler geliyor bu yorgunluğum üzerineeee :gitme:

Dinleme buraya kaç gelaklinialirimsmile
bu safer bişe yapmadım bilmiyorumkismile
komşu arabasını istedi tfda bende ver gibi bakış attım arabayı verdi çocuk dünden bugüne arabayı vermedi gece balkonda nöbet tuttu eşimm sabah yine lazım abi dedi yok demedi eşim 1 saatt işm var dedi ama vermedi eşim beni suçluyorr şimdi ohaoldumsmile

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:

şimdi telde gelince yanıma sorarım ölçüsünü yazarım sana tamammmı??

bekliorummm :1hug:

kızlar ben geldim erenin sarırığı yüzünden hastanedeydik çıkalı 20dk oldu haber veremedim hemen çıkıcam çünkü kayınvalidemler geliyor bu yorgunluğum üzerineeee :gitme:

geçmiş olsun emel
umarım iyidir şimdi her bebek atlatır korkma :1hug:bu yorgunluğun üstüne misafir çok zorr :çok üzgünüm:

Meldacım çocukta niye vermiyo ama arabayı enişte haklı yani

iyiyiz şimdi yarın yine hastaneye gideceğiz yine bakacaklar değere ama şimdi iyi
çok kötüydü gözlerini kapattılar soydular beziyle kaldı çok ağladımmmmsakinleşmedi oğlum nasıl çırpınıyordu ve bişey yapamıyordum
memeyi alınca susuyorduu yavrum

Ayyy kıyamam:sinifsinif:

:çok üzgünüm::çok üzgünümy kuzummm benim
zor ama bunlar geçecekk
allah size bağışlasın

hem de nasıl banyo yapacaktım hastaneden geldim yemeği az yapmış annem
bilmiyordum demin aradılar geliyoruz diyeee yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…