Depoda bi şey var mıydı bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Kendine çok iyi bakan bi insan değilimdir zaten:kedi:
ne verdi? hamilelikte çok mecbur kalmadıkça vitamin bile içilmemeliymiş.sonuçta hap yani? sana ne verdi?
bundan sonra bakıcaksın mecbur..:ecrin_bebek:
Parol verdi..Ama hiç içme daha iyi..Benim biraz şiddetli ağrıdığı için başım hiç geçmiyo bile..Ben de içmiyorum..
boşver içme bence de.tabi ağrını bilemem ama.ilaç almamak bu dönemde en iyisi.peki sana folik asit falan verdi mi dr? bu iyi bişey ilk 3 ay kullanmalısın
Ben yemeye çalışıyorum ama yarısı gidiyo zaten
Folik asit verdi kullanıyorum..
:bbo: mide bulantısı iyi bişeymiş.bebeğin sağlıklı olduğunun habercisi.benim hiç midem bulanmamıştı.doğru demek ki.olsun yediklerin yeter sana şimdilik.sonra telafi edersin.cokacimcoook
Mide bulantısı çok kötü bi şey:bbo:
evet o önemli.folbiol mu , folik plus mı hangisini verdi?
Folibol verdi..O da biraz mide bulantısı yapıyo sanki..
miden bulandığında eşin nasıl tepki veriyo?ilgileniyo mu yada endişeleniyo mu*yoksa görmezden mi geliyo? ay ne çok soru sordum:roflol::roflol:
yok o yapmaz sana öyle geliyordur.bende şimdi günde yarım kullanıyorum.ama bir haftadır içmiyorum sıkıldım çünkü :umursamaz:
Önceden kızıyodu şimdi görmezden geliyo..:roflol::roflol:
Ona göre ben kendim kaşındım aldırsaydım böyle bi şey olmayacaktısempatiksalakcinni
Bana öyle geliyo demek ki her şeyden midem bulandığı içinakannehir
yok ya niyemiş oo...neden gidiyomuş bebek :ecrin_bebek: Allah Allah yaa..
boşver canım sen en iyisini yaptın sakın pişman falan da olma.boşver kızmasında görmezden gelsin o daha iyi..:1closedeyes:
Yoooo ben hiç pişman değilim..Şikayetim yok memnunum ben halimdenkaydirigubbakcemile3
ama belki senin haptanda bulanıyodur kız :roflol::roflol::roflol: küçücük debişey ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?