Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

sizin zaten 11 yıllık bi evlilik.maşallah.herşey oturmuş çocuk için geç bile kalınmış denebilir ama sen yetiştirdin :roflol::roflol:

balkonda mı :roflol::roflol::roflol: peki o ne dedi :roflol::roflol::roflol:

balkonda mı :roflol::roflol::roflol: peki o ne dedi :roflol::roflol::roflol:

Yatak odasında tam yatağın karşısında bizim ebeveyn banyo..Orda sürüyo parfümünü olduğu gibi benim üstümde:sinifsinif:

Balkon çok uzak dedi..:roflol:

benim eşimde sabahçı ben öğleciyim.traş kolonyosu sürüp gidiyo ben o koku altında uyuyom rahatsız oluyodum.bi gün dedim boğulmuşum zor uyandım o da artık banyoda sürüyo..:roflol::roflol:

zaten orda sürmesi lazım maşallah beyefendi benim makyaj masamda süsleniyoo :roflol::roflol:

Yatak odasında tam yatağın karşısında bizim ebeveyn banyo..Orda sürüyo parfümünü olduğu gibi benim üstümde:sinifsinif:

Balkon çok uzak dedi..:roflol:

balkon çok mu uzak :roflol::roflol::roflol: o zman tuvalete falan koysun ordaki lavobalarda idare etsin :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:

Benimki banyoda sürüyo güya ama banyo yakınakannehir

Ama adamın balkona çıkması içinde 2 oda geçmesi gerekiyo..Bizim ev labirent gibi:roflol:

balkon çok mu uzak :roflol::roflol::roflol: o zman tuvalete falan koysun ordaki lavobalarda idare etsin :roflol::roflol::roflol:

Başka bi odada sıkabilir aslında ama gıcıklık işte bakalım sabah napacak:mymeka:

makyaj masamın üstünde bi kaç tarağı ıvırı zıvırı var onlarıda banyoya göndericem yakında :roflol::roflol:

devam ederse sıkmaya sesini çıkarma bence, sende onu görmezden gel :roflol::roflol::roflol: ne kadan önemsiz bişi olduğunu görsün :roflol::roflol::roflol:

Gel de görmezden gel..Kendi olmazsa parfümünün kokusu kalıyo:roflol:

Alyansım parmağımdan çıkacak nerdeysebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…