Ne bileyim her şeyin tadı farklı geliyo..Kokusu farklı geliyo..:sinifsinif:
Sabah eşimin parfümünden bile midem bulandıakannehir
Gidip başka parfüm alması lazım sinir oldum ben bu kokuya bi kere..Az önce dedim sabah balkonda sür kokuyu diyekaydirigubbakcemile3
sizin zaten 11 yıllık bi evlilik.maşallah.herşey oturmuş çocuk için geç bile kalınmış denebilir ama sen yetiştirdin :roflol::roflol:
balkonda mı :roflol::roflol::roflol: peki o ne dedi :roflol::roflol::roflol:
Yatak odasında tam yatağın karşısında bizim ebeveyn banyo..Orda sürüyo parfümünü olduğu gibi benim üstümde:sinifsinif:
Balkon çok uzak dedi..:roflol:
benim eşimde sabahçı ben öğleciyim.traş kolonyosu sürüp gidiyo ben o koku altında uyuyom rahatsız oluyodum.bi gün dedim boğulmuşum zor uyandım o da artık banyoda sürüyo..:roflol::roflol:
zaten orda sürmesi lazım maşallah beyefendi benim makyaj masamda süsleniyoo :roflol::roflol:
balkon çok mu uzak :roflol::roflol::roflol: o zman tuvalete falan koysun ordaki lavobalarda idare etsin :roflol::roflol::roflol:
makyaj masamın üstünde bi kaç tarağı ıvırı zıvırı var onlarıda banyoya göndericem yakında :roflol::roflol:
Başka bi odada sıkabilir aslında ama gıcıklık işte bakalım sabah napacak:mymeka:
devam ederse sıkmaya sesini çıkarma bence, sende onu görmezden gel :roflol::roflol::roflol: ne kadan önemsiz bişi olduğunu görsün :roflol::roflol::roflol:
Gel de görmezden gel..Kendi olmazsa parfümünün kokusu kalıyo:roflol:
bu topik ilaç gibi geldi bana :roflol::roflol:
ömürr senin burcun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?