Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

neolıyı brdaaaohaoldumsmilebendemı yumurtluuom yaaa benım kasıklarım agrıyooo:gitme:yumurtlama ne zaman oluyokııı emell nerdeeeeeeeeee:sinifsinif bılırraklinialirimsmile

neolıyı brdaaaohaoldumsmilebendemı yumurtluuom yaaa benım kasıklarım agrıyooo:gitme:yumurtlama ne zaman oluyokııı emell nerdeeeeeeeeee:sinifsinif bılırraklinialirimsmile

Sen de başka bi şey olmasında dondurmacı güzeliaklinialirimsmile

şimdilik ömüre sorrrrrrrrrrrrrr :jeyyar::jeyyar da iyi bilirrrrrrr sengözlerimebaksanab

O da bakayım der:roflol::roflol:

olay yerine anında müdahale :roflol::roflol:

olabilir itirazım yok derim :icecream: :roflol: :roflol:

ama aramıza bariyer koyma ,kendin gel sadece desem :roflol: :roflol:

internetten ovulasyon hesaplama de aslıcım ,son 3 adet tarihini gir

adet döneminden yaklaşık 14 gün sonrasına denk geliyo

:roflol::roflol:
bariyerlere delik aççç :jeyyar::jeyyar:

Bariyeride bi unutsun ya ne tedbirli bi adam:mymeka:

benim eşim spirali neden taktırdığımı sorar ben tedbir derim
ayda yılda 1 denk geliyormuş neyin tedbiri o dedi işemeden işemeye kullan ozamn dedim niye başıma kalkıyorrrrrr ki :dilcikar:

ayda yılda 1 denk geliyormuş neyin tedbiri o dedi işemeden işemeye kullan ozamn dedim niye başıma kalkıyorrrrrr ki :dilcikar:

:roflol::roflol::roflol:

Meldoş nasıl zaptediyosun adamı ayda bi kere yasempatiksalakcinni

şimdilik ömüre sorrrrrrrrrrrrrr :jeyyar::jeyyar da iyi bilirrrrrrr sengözlerimebaksanab

ömür sence hamılmemıyımm laaakannehirakannehiraklinialirimsmile

bitmiş canım yaa gece yı bılıyom 28 ınde oldum yumurtlamada gecmıs bu nekiibilmiyorumkismile

aslı bu dondurma olayı niiiii :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bu olay ii olay meldammdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

işemeden işemeye kullan :roflol: :roflol: :roflol:

Bi postada aldırdın aldırmadın davası sende yaşarızakannehir

o yüzden beklemeye devam

gerçi bi kaza fena olmaz hani aklinialirimsmile

Aslııı yapma güzelim ya şaka yapıyosun dimikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…