Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Temelin 8 tane çocugu varmis ama hepsi de birbirinden salak, geri zekaliymis. Temel ve karisi Fadime doktora gitmisler. Durumu anlatmislar. Biz artik çocuk istemiyoruz demisler. Doktor bunlara 1-2 kutu prezervatif vermis. Nasil kullanilacagini falan anlatmis yollamis.

Neyse bunlar kullana kullana bir gün prezervatifleri kalmamis. Temel kara kara düsünmeye baslamis. Ne yapsak ne etsek diye. Fadime "Dur ben sana dantelden örüvereyim” demis.

Ölçüyü falan almis 1-2 gün içinde örmüs. Aradan 9 ay geçmis Temel ile Fadime’nin 1 çocuklari daha olmus.
Zamanla çocuk büyümüs, 9-10 yaslarina gelmis.
Ama nasil bir çocuk zeki mi zeki, firlama mi firlama .
Önceki 8 ine hiç benzemiyor. Tüm sinavlarda birinci, sporda tüm sehrin en iyisi. Köyün en zeki, atilgan çocugu olmus.

Bir gün Temel kahvede otururken sormuslar:

"Ya Temel senin 9 çocugun 8'i deli mi deli bu sonuncusu nasil oluyor da bu kadar akilli oldu?"

Temel gerine gerine cevap vermis :
"Süzme o, süzme."

:roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Meldoş nasıl zaptediyosun adamı ayda bi kere yasempatiksalakcinni
acıklı hikayeler anlatıyorummm senağlama
hasta numarası yapıorumm şakkıdı
buluyorum birşeyler zemuszemus
:icecream::icecream:

bunların defolu üretimi yok mu ondan bulsak
bütün suç firmaya kalır CADIARZUCADIARZU

Bir adam arkadaşının kauçuk ve plastikten malzemeler üreten fabrikasına gitmiş.Fabrikayı gezerlerken adamın dikkatini bir makine çekmiş.Makine “çıs,tak,çıs,tak,çıs,tak…”diye sesler çıkarıyormuş.Adam arkadaşına sormuş bu makine ne işe yarıyor diye.Arkadaşı “çıs derken biberon yapıyor;tak derken de biberonun ucuna delik açıyor.” Adam yürümeye devam ederken bir makine daha ilgisini çekmiş.Bu makine de “çıs,çıs,çıs,tak”diye periyodik sesler çıkarıyormuş.Adam “peki bu ne işe yarıyor?” diye sormuş arkadaşına.”Çıs,çıs,çıs derken prezervatif üretiyor,tak derken de üçüncüsünün ucuna delik açıyor.”Adam çok şaşırmış.”yaptığın insanlığa sığar mı?”demiş adam.Arkadaşı:”Sırf müşteriyi değil,kendimi de düşünüyorum” demiş.”Nasıl yani?” demiş adam.”Sana ne kazandırıyor ki?”Cevabı şöyle olmuş arkadaşının.”kardeşim,ucunu delmezsek biberonu nasıl satarız?”…

belki denk gelir CADIARZU

sende ör enişteye :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bir çocuk kimya konusunda çok meraklıymış.Babasına bir kimya seti alması için yalvarıp duruyormuş.Babasının bir gün canına tak etmiş ve oğluna içinde yok yok olan bir kimya seti almış.Çocuk bugünden itibaren setin başından ayrılmaz olmuş.Bir gece babası uyurken kulağına çivi çakma sesleri gelmeye başlamış.Kalkmış ve bir bakmış ki oğlunun elinde bir çekiç ve çivi var.”Oğlum ne çivisi gecenin bu saatinde?” demiş baba.”Babacım bu çivi değil ki.” demiş oğlu buna karşılık.Babası yaklaşmış ve hakikaten bunun bir çivi olmadığını anlamış.Sormuş:”Peki ne bu?” Cwvabını almış:”Ben bir icat yaptım baba.Bir sıvı buldum.Bu sıvının içine bir solucanı attım ve bu solucan çivi gibi sert oldu.”Babası bu buluşu çok sevmiş ve oğlundan bu sıvıdan biraz daha yapmasını istemiş.Eğer sıvı işine yararsa ona bir Toyota alacağını söylemiş.Ertesi gün eve geldiğinde çocuk ne görsün:Kapının önünde son model bir Mercedes var.Çocuk içeri girip babasını bulmuş;niye Toyota değil de Mercedes aldığını sormuş.Babası cevaplamış:”Oğlum bu benim hediyem değil,annenin hediyesi.Toyotan da garajda duruyor”…

aklinialirimsmile

to yo to yo ta to yo toyo ta çıkarım senle her yola
:jeyyar::jeyyar:

aslı şaka derken gerçek mi olcak kız yoksa fisfisfis

senden önceee gelıyo benımkı:roflol::roflol:bılmemkı oldumu aceppbilmiyorumkismilecocuklar da olur yaa bu ne bune derken iş bitiş falanndelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:

fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

senden önceee gelıyo benımkı:roflol::roflol:bılmemkı oldumu aceppbilmiyorumkismilecocuklar da olur yaa bu ne bune derken iş bitiş falanndelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:

fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

Sen de bi şeyler var aslıaklinialirimsmileHadi itiraf et bekliyoruzakannehir

Sen tatilede çıkmıştın aslı bu çocukla:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…