Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

şimdi şevval sam dan "kapıldım gidiyorum,bahtımın rüzgarına" dinliyorum.çok güzel söylemişş

Çok yol yürümüşüm gibi bacaklarım ağrıyofisfisfis

eşin yarın mı gidicek ömürcüm , zor olur senin için dimi ? ben yalnızlığı hiç sevmem aslında ama arada yalnız kalmak da lazım...

eşin yarın mı gidicek ömürcüm , zor olur senin için dimi ? ben yalnızlığı hiç sevmem aslında ama arada yalnız kalmak da lazım...

Yarın sabah gidiyo..

Alışığım ben..Biraz kafamı dinlerim..:sinifsinif:

Gece yatarken zor oluyo ama pek korkmam ben..Gerçi şimdi özel bi durumum var..Huzursuz olur muyum bilemiycem..Bi de 2 gece:sinifsinif:

Yarın sabah gidiyo..

Alışığım ben..Biraz kafamı dinlerim..:sinifsinif:

Gece yatarken zor oluyo ama pek korkmam ben..Gerçi şimdi özel bi durumum var..Huzursuz olur muyum bilemiycem..Bi de 2 gece:sinifsinif:

çok değilmiş canım yaa.2 gece..benim eşim yazın balığa gider 2 gece kalırlar arkadaşlarıyla..benim gündüzleri canım sıkılmaz ama gece yalnız uyumayı sevmiyorum sadece..ne çabuk alışmışım ben yaa halbuki evleneli daha 2yıl olacak ilginçfisfisfis aslında hiç bişeye alışmamak lazımmbilmiyorumkismile

Son düzenleme:

Sen daha yeni evliymişsin..

Bi kere 1 ay yoktu benimki..1 ay boyunca yalnız kalmıştım.

Bi de güney kore japonya o taraflara gitmişti akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…