Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Eşim erkek istiyo.

Bana kalsa ben hiç istemiyorumda ama madem oldu erkek olsun diyo beni sinir ediyo:mymeka:

enişte artık cinsiyet tahminine de başlamış maşallah

kız olur inşallah :icecream: :icecream:

ama sen sanki erkek annesi olmalıymışsın gibi geliyo sempatiksalakcinni

bi arkadaşa da kız babası olmanın yakışacağını söylüyoduk hep ,oğlu oldu :roflol:

benim kocamda da kız babası tipi var bence :roflol:

Heee adapte olmaya başladı:roflol:

Benimkinde de erkek babası tipi var..Kız bize göre değil..Kızına çok karışır osempatiksalakcinni

Heee adapte olmaya başladı:roflol:

Benimkinde de erkek babası tipi var..Kız bize göre değil..Kızına çok karışır osempatiksalakcinni

eniştem teyzeme evlendiklerinden beri o kadar çok karışıyodu ki ,kızı var şimdi liseye geçti ,ona tam tersi

benim kızım bir tane karışmayın vs. der hep akannehir

eniştem teyzeme evlendiklerinden beri o kadar çok karışıyodu ki ,kızı var şimdi liseye geçti ,ona tam tersi

benim kızım bir tane karışmayın vs. der hep akannehir

Yok dünürüm benimki açık açık söylüyo yani..Şimdi burda yazmıyım ben eyvahedigeldismile

Anlayabildin mi

erkek olsun o zaman inşallah bilmiyorumkismile

Hayırlısı olsun..:Saruboceq:

Benim arkadaşım öyleydi..Babası çok sıkardı..18 yaşında evli bi adamla kaçmıştı..

Benimki de aşırı rahat bi babaydı-tatlicadiarzu-

Hayırlısı olsun..:Saruboceq:

Benim arkadaşım öyleydi..Babası çok sıkardı..18 yaşında evli bi adamla kaçmıştı..

Benimki de aşırı rahat bi babaydı-tatlicadiarzu-

benimki ikisinin arasındaydı ,ne sert bir baba ,ne aşırı rahat bırakırdı

üniversitedeyken sevgilim olduğunu bilirdi mesela ,bikaç yıl geçtikten sonra tanışmışlardı da o zamanki sevgilim şimdiki eşimle kaydirigubbakcemile3

3 gün eve uğramasam sanmıyorum nerde diyeceğiniakannehir

Özgür kızdım ben:roflol:

çatıcılar var bizde de tavan akmış üstten bizim tavandan sızıyorsempatiksalakcinni

adamlara çay yap onu bunu ver sabahtan beri yoruldumsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…