Dünürüm sende dayak yedin..Sıra dayağı yedik:roflol:
Dünürüm sende dayak yedin..Sıra dayağı yedik:roflol:
Örtmenim bi daha olmıycaksempatiksalakcinniben eski öğretmenlerdenim ya ondan
:roflol::roflol::roflol:
hep hamarat arkadaşın yüzünden :mymeka:
nasıl geçti ömür anlatsana biraz..neler yaptınız kimler vardı ? boshayallersmile
herkes biliyo di mi bebişi artık
Bi de sabah çöpçüyle kavga ettim..Yani kavga dediğim biraz ukalalık yaptım adama..Eşimin abisi geldi..Şimdi gidecek eşimin kulağına sokacak biliyorum..eyvahedigeldismile
naptın adama:roflol:
Şimdi gittim dışardan pasta almaya..Bari dedik tatlıyla uğraşmıyalım..Pastaneye gittim..Geldim..Arabayı parkediyorum..Aşağıdan çöp arabası kornaya basa basa çıkıyo..Noldu dedim..Abla sen hep böyle parkediyosun geçemiyoruz dedisempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:
Allah allah nasıl parketcekmişim öğret istersen dedim..Ya da istersen arabayı eve çıkarıyım sen de rahat geçersin dedim..:kedi:Eşimin abisi çıktı cama..Çöpçüye noluyo ne derdin varsa bana söyle dedi..Sonra ben kaçtımeyvahedigeldismileŞimdi eşime söyleyecek..Eşimde bana çöpçüyle ne konuşuyosun diycek..eyvahedigeldismile
Ben parketme özürlüyümdür zatensempatiksalakcinni
adama ne bağırıyon o zaman :roflol:
5 kişiydik..Arkadaşlarım hepsi benim..Ben gidemiyorum diye onlar geldi..sempatiksalakcinni
Konu hep benim kocamdı yine:roflol:
Hepsinin eşleride eşimle arkadaş..Tanıyolar..Çekiştirdik işte..eyvahedigeldismile
Şimdi gittim dışardan pasta almaya..Bari dedik tatlıyla uğraşmıyalım..Pastaneye gittim..Geldim..Arabayı parkediyorum..Aşağıdan çöp arabası kornaya basa basa çıkıyo..Noldu dedim..Abla sen hep böyle parkediyosun geçemiyoruz dedisempatiksalakcinni
Allah allah nasıl parketcekmişim öğret istersen dedim..Ya da istersen arabayı eve çıkarıyım sen de rahat geçersin dedim..:kedi:Eşimin abisi çıktı cama..Çöpçüye noluyo ne derdin varsa bana söyle dedi..Sonra ben kaçtımeyvahedigeldismileŞimdi eşime söyleyecek..Eşimde bana çöpçüyle ne konuşuyosun diycek..eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 kız tanıyolarmış bi de gidip söylemesinler eyvahedigeldismile
iyi demişin.bak kocan gidince senin özgüvenin geliyo çatır çatır konuşuyon herkesle :roflol::roflol::roflol:
Benim arkadaşımda spiralle 3.ye hamile kalmıştı..:1rolleyes:
bende mi spiralle taktırsam acaba :roflol::roflol::roflol: evlendiğimden beri hiç korunmadım bi ben kolayca hamile kalamıyomm :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?