Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

nasıl geçti ömür anlatsana biraz..neler yaptınız kimler vardı ? boshayallersmile

5 kişiydik..Arkadaşlarım hepsi benim..Ben gidemiyorum diye onlar geldi..sempatiksalakcinni

Konu hep benim kocamdı yine:roflol:

Hepsinin eşleride eşimle arkadaş..Tanıyolar..Çekiştirdik işte..eyvahedigeldismile

Bi de sabah çöpçüyle kavga ettim..Yani kavga dediğim biraz ukalalık yaptım adama..Eşimin abisi geldi..Şimdi gidecek eşimin kulağına sokacak biliyorum..eyvahedigeldismile

naptın adama:roflol:

Şimdi gittim dışardan pasta almaya..Bari dedik tatlıyla uğraşmıyalım..Pastaneye gittim..Geldim..Arabayı parkediyorum..Aşağıdan çöp arabası kornaya basa basa çıkıyo..Noldu dedim..Abla sen hep böyle parkediyosun geçemiyoruz dedisempatiksalakcinni

Allah allah nasıl parketcekmişim öğret istersen dedim..Ya da istersen arabayı eve çıkarıyım sen de rahat geçersin dedim..:kedi:Eşimin abisi çıktı cama..Çöpçüye noluyo ne derdin varsa bana söyle dedi..Sonra ben kaçtımeyvahedigeldismileŞimdi eşime söyleyecek..Eşimde bana çöpçüyle ne konuşuyosun diycek..eyvahedigeldismile

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Ama sokak dar napıyım..:dilcikar:

Ben parketme özürlüyümdür zatensempatiksalakcinni

5 kişiydik..Arkadaşlarım hepsi benim..Ben gidemiyorum diye onlar geldi..sempatiksalakcinni

Konu hep benim kocamdı yine:roflol:

Hepsinin eşleride eşimle arkadaş..Tanıyolar..Çekiştirdik işte..eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 kız tanıyolarmış bi de gidip söylemesinler eyvahedigeldismile

iyi demişin.bak kocan gidince senin özgüvenin geliyo çatır çatır konuşuyon herkesle :roflol::roflol::roflol:

Yok söylemezler..Çocukluk arkadaşım çoğu iyi tanıyorum hepsini..kaydirigubbakcemile3

Benim borum eşime ötemiyo zatenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…