Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben bi ara tutturdum araba diye..çok pahalı olmasın 15 bin liralık falan diyorum.2. el bile olur dedim yani.bu hayır deyip durdu bana.ben de kızdım bi gün sen işe gidince bileziklerimi bozdurucam bütün takılarımı satıcam bana o paralarla araba almak zorunda kalacaksın dedim.bu bi tırstı hemen diyo ki; canım tamam alıcaz zaten ama seni bide ben iyice bi çalıştırayım şehiriçi kullan biraz alıcam söz dedi :roflol::roflol::roflol: bende anladım tabi ama hıhı , peki madem falan dedim.kaydirigubbakcemile3

az değilsinnaklinialirimsmile

ama eninde sonunda aldırıcam o arabayı ona guclubacismile

sen iyice öğrende alırsınız inş...

benim eşiminde almadığı marka , kullanmadığı araba kalmamış bıkmış artık o yuzden nerdeyse elindekinide satmak istiyor da ben engelliorum ilerde çocuk felan olucak diesempatiksalakcinni

hedefim kendimede araba aldırmakkaydirigubbakcemile3

nedemek rica ederim yazdığını eşimede okudumkaydirigubbakcemile3

iyice rezil oldum yani ohaoldumsmile

:roflol:

köfte pişirirken kararmadı demi kırmızı penbemsi oldu demi ??? eeee tarif yerinden beşiktaşta yıllardır köfte dükkanı olan bi abidenkaydirigubbakcemile3 yaydık valla tarifi de kaydirigubbakcemile3

kararmadı heralde ayy bilmiyom yok ya güzel olduu :roflol::roflol:

ben kimseye söylemem merak etme , bi düğünde bi bayramda sadece..:roflol:

az değilsinnaklinialirimsmile

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ne rezil olcan ya merak etme bilakis memnun olduk beğendiğinize kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…