Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

slmlarrrr...

benim eşimde nerde yamuk parkedilmiş araba görse kesin bunu bayan parketmiş dersempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende mi spiralle taktırsam acaba :roflol::roflol::roflol: evlendiğimden beri hiç korunmadım bi ben kolayca hamile kalamıyomm :umursamaz:

:roflol::roflol:

Bazı insanlar gerçekten çok kolay hamile kalıyolar..Nasıl oluyo anlamadım ben

:roflol::roflol:

Bazı insanlar gerçekten çok kolay hamile kalıyolar..Nasıl oluyo anlamadım ben

benöyle hemen hamile kalanlara diyorum ki, onların yumurtası hazır bekliyo sempatiksalakcinni tüplerde bi sperm görünce hemen üstüne atlayıp bebeğe dönüştürüyo kendisini :roflol::roflol:

Eşim benim arabasız hiç bi yere gitmeme izin vermez gidersem arabayla gitcem..

:roflol::roflol::roflol:

yaprak gelmedi mi ?köftesi çok güzel oldu.mangalda yaptım... sağolsun güzel tarif.ben pek tutturamam köfteyi bilmiyorumkismile

sevindim beğendiğine afiyet olsun canım....
ben ondan araba kullanmıyom :roflol::roflol:

bense sürerken arabanın önünü görcem die uzana uzana canım çıkıo sempatiksalakcinni

Eşim benim arabasız hiç bi yere gitmeme izin vermez gidersem arabayla gitcem..

benim eşimde arabayla tek başıma göndermez güvenemiyooo :umursamaz: çok kızıyorum ona bu yüzden.bizim okuldaki bayanların hepsi arabayla geliyooo ben otobüsle diyorum , o da akşamları ben almaya geliyorum ya seni,sen de arabayla gidiyosun diyooo alsanaalsanasmile deli ediyo beni yaa mafoldumben

Çeşit çeşitlersempatiksalakcinni

benimkide 2.ci arabaya müsrifcilik diyor akannehir asla 1 varken 2.cisini almam dio azgınlığa gerek yokkkkkkkk muşşşşşsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kendi değimiyle aktardım sizlere:roflol:

alın bide burdan yakınn

Son düzenleme:
sevindim beğendiğine afiyet olsun canım....

bense sürerken arabanın önünü görcem die uzana uzana canım çıkıo sempatiksalakcinni

aa evet yaprak çok güzel oldu.ben köfteyii beceremem o yüzden pek yapmam.arada anneme yaptırıp buzluğa atıyodum.bu çok güzel oldu eşimde beğendi.ızgarayı çok severim zaten ben...çok teşekkür canım..opuyorumnanaktan

nedemek rica ederim yazdığını eşimede okudumkaydirigubbakcemile3

köfte pişirirken kararmadı demi kırmızı penbemsi oldu demi ??? eeee tarif yerinden beşiktaşta yıllardır köfte dükkanı olan bi abidenkaydirigubbakcemile3 yaydık valla tarifi de kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…