bende mi spiralle taktırsam acaba :roflol::roflol::roflol: evlendiğimden beri hiç korunmadım bi ben kolayca hamile kalamıyomm :umursamaz:
slmlarrrr...
benim eşimde nerde yamuk parkedilmiş araba görse kesin bunu bayan parketmiş dersempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
slmlarrrr...
benim eşimde nerde yamuk parkedilmiş araba görse kesin bunu bayan parketmiş dersempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben ondan araba kullanmıyom :roflol::roflol:
:roflol::roflol:
Bazı insanlar gerçekten çok kolay hamile kalıyolar..Nasıl oluyo anlamadım ben
benöyle hemen hamile kalanlara diyorum ki, onların yumurtası hazır bekliyo sempatiksalakcinni tüplerde bi sperm görünce hemen üstüne atlayıp bebeğe dönüştürüyo kendisini :roflol::roflol:
yaprak gelmedi mi ?köftesi çok güzel oldu.mangalda yaptım... sağolsun güzel tarif.ben pek tutturamam köfteyi bilmiyorumkismile
ben ondan araba kullanmıyom :roflol::roflol:
benöyle hemen hamile kalanlara diyorum ki, onların yumurtası hazır bekliyo sempatiksalakcinni tüplerde bi sperm görünce hemen üstüne atlayıp bebeğe dönüştürüyo kendisini :roflol::roflol:
Eşim benim arabasız hiç bi yere gitmeme izin vermez gidersem arabayla gitcem..
benim eşimde arabayla tek başıma göndermez güvenemiyooo :umursamaz: çok kızıyorum ona bu yüzden.bizim okuldaki bayanların hepsi arabayla geliyooo ben otobüsle diyorum , o da akşamları ben almaya geliyorum ya seni,sen de arabayla gidiyosun diyooo alsanaalsanasmile deli ediyo beni yaa mafoldumben
benim eşimde arabayla tek başıma göndermez güvenemiyooo :umursamaz: çok kızıyorum ona bu yüzden.bizim okuldaki bayanların hepsi arabayla geliyooo ben otobüsle diyorum , o da akşamları ben almaya geliyorum ya seni,sen de arabayla gidiyosun diyooo alsanaalsanasmile deli ediyo beni yaa mafoldumben
sevindim beğendiğine afiyet olsun canım....
bense sürerken arabanın önünü görcem die uzana uzana canım çıkıo sempatiksalakcinni
aa evet yaprak çok güzel oldu.ben köfteyii beceremem o yüzden pek yapmam.arada anneme yaptırıp buzluğa atıyodum.bu çok güzel oldu eşimde beğendi.ızgarayı çok severim zaten ben...çok teşekkür canım..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?