Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ömürüm canım benim içimden bişeyler koptu sanki

gözlerim dolu dolu ,hüngür hüngür ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

ne desem ,ne teselli versem boş biliyorum

rabbim dilemeden hiçbişey nasip olmuyo bu hayatta ,hayırlısını versin rabbim her zaman

ne kadar üzüldüğümü anlatamam

Kızlar ben bebeğimi kaybettim..senağlamasenağlama

Yeni hastaneden geldik..:çok üzgünüm:

omurummm bıtanemmm
ınann cok uzuldum canımm
ben yenı ogrendımmm dıcek laf bulamıorum cunku tesellısı olmuo boyle durumlarda allah sabır versın bıtanemmm

çok üzülmüştür ( senin üzüldüğüne daha çok üzülmüştür ama..

ayy ben korkarım böyle şeylerden...eyvahedigeldismile

sırlar dunyası gıbı olmus yaaa:1shok:

ömürrr canım benım yaaaa cok üzüldum inan su an ne sölicem bılemıyorum ama rabbımın vardır bı bıldıgı hayırlısı böleymıs dicez napalımm :çok üzgünüm:

Kızlar ben bebeğimi kaybettim..senağlamasenağlama

Yeni hastaneden geldik..:çok üzgünüm:

canım benım cok üzüldüm çok geçmiş olsun şu an inan ne yazıcagımı bılemıyorum allahım sana sabır versın bızler hep yanındayız senı çooooooook sevıyoruz canım:teselli:

selam kızlar malesef kötü bir haberdi ömürün bebeğini kaybetmesi umarım kendini toparlar arkadaşımız dün hep aklım ondaydı erenden dolayı çok kalamıyorum

selam kızlar malesef kötü bir haberdi ömürün bebeğini kaybetmesi umarım kendini toparlar arkadaşımız dün hep aklım ondaydı erenden dolayı çok kalamıyorum

hoşgeldin emelll bugünde merak içinde bekliyorum hiç girmedi nete umarım birşey yoktur
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…