Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ya ömür olmayınca kimse gelmiyor haklı olarak,çünkü hepimiz merak ediyoruz ve endişeleniyoruz.tek duamız inş iyidir , o kolay kolay biizi habersiz ve merakta bırakmazdı.ben bundan dolayı üzülüyorum.arada bakıyorum buraya hep gelmişmi diye haber var mı diye ama yok.içim sıkılıyoo ve hemen çıkıyorum burdan.yaprak,elif,melda,simeranya,aslı hepinizi de özledim aslında.ne güzel geyik yapardık burda... inş ömür bize bi haber verir.

yasemincim slm canım dediğin gibi ömürü merak ediyoruz ve yazmak da gelmiyo sanırım hiçbirimizin içinden bu durumda

simoşa da söyledim belki eşiyle kafa dağıtmak için bir yerlere kaçmışlardır

ne bilimm elifcim yaa.inş öyledir.yani habersiz bırakmazdı o ya ondan dolayı.evet moral sıfır oldu bu topikte kimsenin yazası gelmiyor.

Kızlar ben hastanedeyim..

Yüksek tansiyonum nedeniyle pazartesi günü evde bayıldım..Eşim hastaneye getirdi. Doktor burda araştırıyo..

Hepinizi çok öpüyorum..

Yüksek tansiyonum nedeniyle pazartesi günü evde bayıldım..Eşim hastaneye getirdi. Doktor burda araştırıyo..

Hepinizi çok öpüyorum..

canım omurumm
gecmıs olsun hayatımmmm
lutfenn kendını ıyı bakkkkk guclu olmaya calıs
dualarım senınle bıtanemmm

Hepinizi çok öpüyorum..

canım benim :teselli: :teselli:

çok fazla stresliydin bir süredir o yüzden mi tansiyon problemi acaba?

bizde seni öpüyoruz iyi ol gel ,özledik :1hug:

Hepinizi çok öpüyorum..

ahhh canım yaa..çok çok geçmiş olsun.kıyamam ben sana.inş önemli bişi çıkmaz canım..sen sakin olmaya çalış...evet kolay değil yaşadıkların , heleki içimizdekileri atamadıkça vucutta bir süre sonra patlak veriyor işte.ahhhh ahhh..dinlen iyileş ve gel canım..a.s.

ömürümmm canım geçmiş olsun yaaaaa iyisin dimi şimdi çok üzüldün ondan oldu
iyi ol emi dostum
canım iyi haberlerini bekliyoruz

Hepinizi çok öpüyorum..

Ömürcüm çok geçmiş olsun canım benim..
Kendine çok iyi bak olurmu ..
Bolcana dinlen canım kaydirigubbakcemile3

Hepinizi çok öpüyorum..

ayy canım benım çok geçmiş olsun allah hayırlı şifalar versın biran önce iyileşmeni diliyorum tatlım.bende kocaman öpüyorum senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…