off evet ya ne saçmaaa
ömür boyu sürer canm seni bukadar seven düşünen eşin var neden umutsuzlağa kapılıyorsun
bütün hepsi öyle benim eşim sesiz sakin bir adam ama dırdırı var hiç bitmezYok o açıdan söylemedim..Yemeye başlar yakında beni o açıdan söyledim..
erenle ilgileniyordum birden çıktım pardon
iyi akşamlar fıstıklar hepinizi çok öpüyorummm...ömürcüm kendine iyi bak canım.özellikle 40 gün sende lohusa sayılıyosun biraz daha dikkat yanii..
kartımız olsa bu sorunu yaşamayacaktık
iyi akşamlar fıstıklar hepinizi çok öpüyorummm...ömürcüm kendine iyi bak canım.özellikle 40 gün sende lohusa sayılıyosun biraz daha dikkat yanii..
:a015::a015:iyi akşamlar fıstıklar hepinizi çok öpüyorummm...ömürcüm kendine iyi bak canım.özellikle 40 gün sende lohusa sayılıyosun biraz daha dikkat yanii..
hımmmmbilmiyorumkismile
son msg attım sana....sende bana msg atarsın ben salı gununden itibaren annemde olacağım belki her zaman giremem buraya ms atınca daha ii olur....
:a015::a015:
özelden atarımmm
allah iylik versin erene mızıldan mızıldan büyüyor işteiyi çok şükür mızıldanıyor işte
herşeyin başı üzüntü sıkıntı stres işte...
allah iylik versin erene mızıldan mızıldan büyüyor işte
eşime diyorum beni hastalık değil sinir stres öldürecek
biz kadınları stres mahfedio herşeyi kafaya takıoruz ki..... herşeyden önce kendimiizi düşünmeliyizsempatiksalakcinni
ömür canım şimdi okudum bi an ne diyeceğimi bilemedim teselli etmek zor hayırlısı böyleymiş demek.demiştim hayırlısı olsun diye :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?