Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben turşu severim ama şu tansiyonum yüzünden yiyemiyorum..İlaç içtiğim halde son zamanlarda yüksek yine 14 lere kadar çıkıyo

Yüksek tansiyona karşı Ender Saraç, birazdan tarifini vereceğimiz bitkisel çayı öneriyor arkadaşlarım. Bizde daha fazla lafı uzatmadan bu çayın tarifini sizlere sunuyoruz.

Ender Saraç Yüksek tansiyona karşı Bitkisel Çay Tarifi Malzemeler:

* 6-7 yaprak melisa,Kaynakwh webhatti.com:
* Yarım tatlı kaşığı rezene tohumu,
* 2-3 adet papatya,
* 2-3 adet saplarıyla beraber maydanoz,
* Küçücük bir tutam biberiye.Kaynakwh webhatti.com:
Hazırlanışı: Tüm malzemeler 1 bardak su içinde 1 dakika kadar kaynatılır ve 2-3 dakika demlenir. İçine 1 dilim ince limon katarak, tercihen şekersiz veya az şeker ilavesi ile ve günde 2-3 fincan içilebilir. Bu ölçüler yaklaşık bir bardak su için verilmiştir. Tercihen her seferinde yeni karışım hazırlanmalıdır.

Yüksek tansiyona karşı yardımcı çay

Malzemeler:
6-7 yaprak melisa,
Yarım tatlı kaşığı rezene tohumu,
2-3 adet papatya,
2-3 adet saplarıyla beraber maydanoz,
Küçücük bir tutam biberiye.
Hazırlanışı:
1 bardak su içinde tüm karışım 1 dakika kadar kaynatılır ve 2-3 dakika demlenir.Tercihen şekersiz veya az şeker ilavesi ile ve 1 dilim ince limon katarak günde 2-3 fincan içilebilir. Tüm bu bitkiler yaklaşık bir bardak su içindir ve tercihen her sefer yeni karışım hazırlanmalıdır.

Bitki çayı mesela ne içebilirim?

Yüksek Tansiyon İçin Ökseotu Çayı Kürü

Aşağıda tarifi vereceğimiz bitkisel kür, hiper tansiyon hastaları için, adeta mucizevi bir şifa dağıtmakta. Bu kür sadece tansiyonu düşürmekle kalmıyor, aynı zamanda da dengelemeye yardımcı oluyor. Ökseotu çayının hazırlanış ve kullanım şekli.

Gerekli Malzemeler:

1/2 tatlı kaşığı ince kıyılmış bitkinin yaprak ve dalları,
1 orta boy su bardağı soğuk su,
Hazırlanışı ve Kullanım şekli:

Ökseotu bitkisi, soğuk suda (sıcak veya ılık olmayacaka), gece boyunca bekletilir, sabahleyin hafifçe ısıtılır ve süzülür.

Çay güne yayılarak, yemeklerden önce ve yemek aralarında yudumlanarak yavaş yavaş içilir. eğer gün boyunca fazlaca içilmesi gerekiyorsa, hazırlanan çay bir termosta saklanabilir.

3 ay boyunca günde 3 bardak, 2 ay boyunca günde 2 bardak, 1 ay boyuncada 1 bardak içilir.

Ender Saraç Yüksek tansiyona karşı Bitkisel Çay Tarifi
Malzemeler:
* 6-7 yaprak melisa,
* Yarım tatlı kaşığı rezene tohumu,
* 2-3 adet papatya,
* 2-3 adet saplarıyla beraber maydanoz,
* Küçücük bir tutam biberiye.

Hazırlanışı: Tüm malzemeler 1 bardak su içinde 1 dakika kadar kaynatılır ve 2-3 dakika demlenir. İçine 1 dilim ince limon katarak, tercihen şekersiz veya az şeker ilavesi ile ve günde 2-3 fincan içilebilir. Bu ölçüler yaklaşık bir bardak su için verilmiştir. Tercihen her seferinde yeni karışım hazırlanmalıdır.

Olabilir bu yapmak lazım ama ben bu bitki çaylarını içmeyi sevmiyorum zorla denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…