Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

evet dün huysuzdu kucakta bile durmuyordu gezmek istedi habire sürekli ağladı ne zaman kayınvalidemlere gitsek böyle oluyor orda habire taşıyorlar hiç indirmiyorlar kuıcaktan bişey diyemiyorum sonra bize bu çocuk kuağa alışmış diyorlar ertesi gün acısını ben çekiyorum
dünde eşim çok yorgundu 10dk ilgilendi ancak yemek yedi yattı adamcağız ben erenle ilgilenmeye devam ettim saat21.22den 23.40 a kadar uyutmak için uğraştım 22.30 dalan çocuk dalamadı gitti 3 te kalktı 6 da kalktı 7.30da kalkktı uyumadı odaya geldim emzirdim altını değştim az oynadım açtım kolik müziğini şimdi uyuyor ben de kahvaltı edeyim o uyurken
akşam bulaşık duruyor ortalık fena hiçbirine dokunmadım halim yoktu
baktım sabah eşim mutfağı toplamış bana kalhvaltı koymuş gitmiş demin aradı teşekkür ettim ona o da akşam uyudum sana yardım edemedim kusura bakma ben de enazından bun yapayım dedim dedi mutfağı derli toplu bulunca nasıl sevindim anlatamam

Dünürüm yöneticilere nick değiştirilmesi için nerden mesaj yazcam deminden beri onu arıyorum:44:

Maşallah enişteye ne güzel yardım etmiş

Eren huysuz bi çocuk Öyle büyüycek emelcim napıcan artık

iyi bari emelcim eşin yardımcı oluyo ,çok zor iş ya gözüm iyice korktu benim çocuk bakmaktan

pazar günü arkadaşa gittik ,oğlu saat 6da uyumuş ,yarım saat ağlaya ağlaya zor uyumuş tabi

saat 10da bir uyandı ,ağladı ağladı ondan sonra sakinleşti

gece 12ye geliyodu biz kalktık ,uyumamış arkamızdan da

bana çok zor geliyo düzenimizin tamamen bozulması anlamına geliyo eşime benziyorum gittikçe

dünürüm üstte yararlı linklerde iletişim formu var heralde ordandır

Daha nicke karar vermeden nerden gönderileceğini araştırıyorum

Bulunca yazarım bi şeyler diye düşündüm ama

Offff yaaaaaa offffff

evet düzen tamamen değişiyor ama buna değer uyandı şimdi bir gülücük bir meme yapıyor böyle yapınca unutuyorsun
gece maşallah erenin düzeni güzel gece22.30da yatar 5e kadar o kalkmasa da ben emziriyorum uyuyor 8e kadar
gündüz şekerleme yaparak geçer ama evin dışına çıkınca düzeni şaşıyor veledin
sizin gözünüz korkmasın çok güzel bir duygu pişman değilim yani

oyy sevilmez mi o tatlı dudaklı şekerpare oğluşun

yerim ben onu ya ,zor olsa da güzeldir elbette

aman bendeki de laf sanki kolay gelse kocam çocuk yapıyo da ,zor geliyo diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…