Ben çıkıyorum halecim eşim geliyomuş..İyi geceler yarın görüşürüz
yorgunum kollarım ağırıyor ömürcüm
evet dün huysuzdu kucakta bile durmuyordu gezmek istedi habire sürekli ağladı ne zaman kayınvalidemlere gitsek böyle oluyor orda habire taşıyorlar hiç indirmiyorlar kuıcaktan bişey diyemiyorum sonra bize bu çocuk kuağa alışmış diyorlar ertesi gün acısını ben çekiyorum
dünde eşim çok yorgundu 10dk ilgilendi ancak yemek yedi yattı adamcağız ben erenle ilgilenmeye devam ettim saat21.22den 23.40 a kadar uyutmak için uğraştım 22.30 dalan çocuk dalamadı gitti 3 te kalktı 6 da kalktı 7.30da kalkktı uyumadı odaya geldim emzirdim altını değştim az oynadım açtım kolik müziğini şimdi uyuyor ben de kahvaltı edeyim o uyurken
akşam bulaşık duruyor ortalık fena hiçbirine dokunmadım halim yoktu
baktım sabah eşim mutfağı toplamış bana kalhvaltı koymuş gitmiş demin aradı teşekkür ettim ona o da akşam uyudum sana yardım edemedim kusura bakma ben de enazından bun yapayım dedim dedi mutfağı derli toplu bulunca nasıl sevindim anlatamam
kazene özel mesaj yaz o zaman ,ben öyle yapmıştım
eee kızlar daha daha nasılsınız
ne işler ,ne yemekler yapılıyo bugün
evet düzen tamamen değişiyor ama buna değer uyandı şimdi bir gülücük bir meme yapıyor böyle yapınca unutuyorsun
gece maşallah erenin düzeni güzel gece22.30da yatar 5e kadar o kalkmasa da ben emziriyorum uyuyor 8e kadar
gündüz şekerleme yaparak geçer ama evin dışına çıkınca düzeni şaşıyor veledin
sizin gözünüz korkmasın çok güzel bir duygu pişman değilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?