Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ahmet Maranki yüksek tansiyon için öneriler
Yüksek tansiyon için şifalı bitkiler

Prof. Dr. Ahmet Maranki yüksek tansiyonu olanların tansiyonlarını sık sık kontrol ettirmelerini öneriyor. Tuz tüketiminde de günde 1 çay kaşığının 10′da birini geçmemeleri konusunda uyarıyor.

Yüksek tansiyon için bitkisel çözümler

Ökse Otu: İnce ince kıylımış 1-2 çay kaşığı kadar ökse otunu 1 bardak soğuk suyun içine atın ve 8-10 saat kadar bekletin. Bu çayı aç karnına, tatlandırılmadan için.

Sarımsak: Ahmet Maranki günde en az 3-4 diş sarımsak yenilmesini öneriyor.

Alıç ve Alıç çayı: Alıçın kalbi güçlendirici ve çalışma hareketlerini düzenleyici etkisi vardır. Alıç çayısahiptir. Bu alıç çayından günde 2-3 bardak içebilirsiniz çünk yan etkisi yoktur. Alıç çayını balla tatlandırılarak aç karna veya ara öğünlerde içilebilirsiniz.

Ceviz: Ahmet Maranki yüksek tansiyon hastalarına sabahları aç karnına 4-5 adet ceviz içi yemeyi tavsiye ediyor. 4-5 ceviz içi tansiyonu düşürmenize yardımcı olur. Bu uygulamayı bir alışkanlık haline getirmeniz faydalı olacaktır.
Paylaş

omurcummm
konumuzdısında
ama
senpısınde
ankaraydı veastımdan vefatetmıstıdemı
ıpekcanınveterınerı
buyukedılerde astımgorulmez
baskabıseyden vefatetmıstırdedı
aklımatakıldıcanım

şimdi aklıma geldi dünürüm annanemde de yüksek tansiyon var

geceden 1 bardak suya 2-3 ceviz koyar ,sabah suyunu da içer cevizleri de yer

bi de ani yükselince hemen 1 bardak suya limon damlatır içer

Benimki ankara değildi bildiğimiz sokak kedisiydi canım..3 yaşındaydı ciğerlerinde bi sorun vardı astım olabilir demişti..

şimdi aklıma geldi dünürüm annanemde de yüksek tansiyon var

geceden 1 bardak suya 2-3 ceviz koyar ,sabah suyunu da içer cevizleri de yer

bi de ani yükselince hemen 1 bardak suya limon damlatır içer

Limonu bende yapıyorum..Ama cevizi bilmiyodum. Evde ceviz var deniyim..Biraz da bitkisel deniyim belki işe yarar..

Ceviz: Ahmet Maranki yüksek tansiyon hastalarına sabahları aç karnına 4-5 adet ceviz içi yemeyi tavsiye ediyor. 4-5 ceviz içi tansiyonu düşürmenize yardımcı olur. Bu uygulamayı bir alışkanlık haline getirmeniz faydalı olacaktır.

bitkisel yöntemler her zaman daha iyi

ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz ,Allah'a emanet olun

Ben çıkıyorum halecim eşim geliyomuş..İyi geceler yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…