Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benim 20 yaş dişlerimi çektirmem lazım..Benim dişçide kapatmış emekli olmuş..Şimdi bayan bi dişçi arıyoruz gidebilmek için hepsi erkek

ne yemek yapçan dünürüm bugün

ben akşam eşime sordum köfte yer misin diye ,yarın akşam evdeyim yarın yeriz dedi

yanına da rus salatası falan bişeyler ayarlarım artık

ne yemek yapçan dünürüm bugün

ben akşam eşime sordum köfte yer misin diye ,yarın akşam evdeyim yarın yeriz dedi

yanına da rus salatası falan bişeyler ayarlarım artık

Erken mi gelcekmiş

Ben de annemle konuştum akşama eniştemde geliyomuş..Eşime sordum eniştem geliyomuş anneme gelirmisin diye gelirim dedi..Yemekte ordayız yani..

Bilgisayarımın şarz cihazı bozuldu..Eşiminkini kullanıyorum..O bilgisayarını götürdüğü zaman napcam bilmiyorum..

o zaman bugün hiç görüşemicez yani ,sen eve dönmezsin tekrar

Evet program değişti..Pazartesi görüşebilcez..Ben yarın burda olurum da sen olmazsın..

Yarın eşimin kahvaltı hazırlama günü

Öyle kötü kahvaltı hazırlıyo ki bi görsenSofraya oturuyosun çay koycan bardak yok

Bardakları çıkarıyorum..Ekmek yokHadi ekmeğide ben alıyorum..Ekmeğe yağ sürcen bıçak yok

yılbaşı hediyesi laptop alır o zaman enişte

hediye alcak mısın dünürüm?

Yılbaşı hediyesi pek almıyoruz biz..Laptop almaz çünkü laptop bozuk değil şarz bozuk ondan almak lazım..Ne zaman alır getirir kimbilir Girmiyim diye almayabilir de son zamanlarda taktı buna çünkü

benimki de eğer hazırlarsa çayı koyar

tereyağ ,reçel ,ekmek çıkarır tamam al sana kahvaltı

gerisini yine ben hazırlarım ne anlamı olcaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…