slmmelek ömür bakıorum da namaza başlamışsınız çok sevindim Allah yardımcınız olsun kolaylık versin....ilk 40 gunu atlatırsanız tamamdır bir daha bırakamassınız
yine kimsecikler yokkk :84::84::84:
meldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:86::86::86:
h.g yaprag
nasılsın kardeşin nasıl oldu ne yaptınz
sende hoşgeldin canımm
kardeşim toparlanmaya çalışıyor evden ayrıldı çocuklarını alıpeşide devamlı telle rahatsız ediyor boşanma davası aç die ama açmayacak kardeşim acelesi olan açsın öyle değil mi
hayırlısı olsun kardeşin için ,süründürsün utanmazı
benim net bozuktu sonradan çocuk hastalandı öle
değişen bişi yok :78::78:
slmmelek ömür bakıorum da namaza başlamışsınız çok sevindim Allah yardımcınız olsun kolaylık versin....ilk 40 gunu atlatırsanız tamamdır bir daha bırakamassınız
yine kimsecikler yokkk :84::84::84:
sende hoşgeldin canımm
kardeşim toparlanmaya çalışıyor evden ayrıldı çocuklarını alıpeşide devamlı telle rahatsız ediyor boşanma davası aç die ama açmayacak kardeşim acelesi olan açsın öyle değil mi
hayırlısı olsun kardeşin için ,süründürsün utanmazı
benim net bozuktu sonradan çocuk hastalandı öle
değişen bişi yok :78::78:
süründürecek süründerecekk yıllar sürecek boşanma davası o zamana kadar da pis kadın nine olacak inş.
anladım canım...ömürle konuşurken msn den senden bahsettik sanmaki sormuyoruz seniben bazen sıkılıorum buraya girmeye msn den takılıorum
slm canım inşallah
ben varım çorba yaptım ,yemek yiyorum
yaa çok üzüldüm yaprakçım ama böylesi daha hayırlıdır hakkında
bende beni unuttular diyordum :78::78::78:hatırlatmak için girdim netesüründürecek süründerecekk yıllar sürecek boşanma davası o zamana kadar da pis kadın nine olacak inş.
anladım canım...ömürle konuşurken msn den senden bahsettik sanmaki sormuyoruz seniben bazen sıkılıorum buraya girmeye msn den takılıorum
hoşgeldinnnslm canım inşallah
ben varım çorba yaptım ,yemek yiyorum
yaa çok üzüldüm yaprakçım ama böylesi daha hayırlıdır hakkında
geçmiş olsun meldoş nesi var oğluşun
sıkılıyo musun bizden
alerji bademcik ateş yok yokgeçmiş olsun meldoş nesi var oğluşun
sıkılıyo musun bizden
hayırlısı buymuş demekmerhaba melekcimmsaolasın napalım aynı evin içinde kardeşime zehir hayat yaşatıodu bıksında kendi eliyle boşanma davası açsın die ama kardeşim evden ayrıldı boşanma davası açmadı derdi kimin varsa o açsın dioruz bütün akrabalrda öyle o taraf ve bizim taraf destek oluyoruz napalım bunla yaşamaya alışıyoruz....kadere imanımız varsa ki var kabullenioruz....
merhaba melekcimmsaolasın napalım aynı evin içinde kardeşime zehir hayat yaşatıodu bıksında kendi eliyle boşanma davası açsın die ama kardeşim evden ayrıldı boşanma davası açmadı derdi kimin varsa o açsın dioruz bütün akrabalrda öyle o taraf ve bizim taraf destek oluyoruz napalım bunla yaşamaya alışıyoruz....kadere imanımız varsa ki var kabullenioruz....
bende beni unuttular diyordum :78::78::78:hatırlatmak için girdim nete
hoşgeldinnnhamaratlığın üstünde eliff
bende birazdan yemek yapcammm
üşeniyorummm :78::78:
hayır canım sizden değil kendimle alakalıbazen sıkıntı gelio ortamda müsait olsa mesela eşim felanda olmasa yanımda girmeyi istemiorum ama bende bu rahatsızlık var face sayfamda bile video vs. izlemem sıkıntı basıo
bugunde çok yoruldum yaprak sardım pişmesini bekliorum:86:
alerji bademcik ateş yok yokallah beterinden saklasın .bu hafta beraber derslere girdim oğluşla
hayırlısı buymuş demek
ben olsam donuna kadar alıp öyle boşarımmm
nafakamı da alırımmm
bakalım kadın kara kaşına kara gözüne mi gelmiş
daha ne olsunnnömür boyu yaptığını unutamıcak ,huzursuz yaşıcak ,çocuklarda arada yıpranıcak ,böylesi daha iyi tabi
açmasın davayı sürünsün adam ,nafaka da versin pis adam
köftem vardı buzlukta daha önceden yapıp koymuştum
bugünün menüsü tarhana çorbası ,köfte, rus salatası ,közlenmiş biberyeter
ben bir süpürge yapayım gelirim
annemde bana saracaktı yok mok dedimşimdi sen burda yazınca pişman oldum :78:keşke reddetmeseydim şimdi yemek yapmaya üşeniyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?