Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

slm melek ömür bakıorum da namaza başlamışsınız çok sevindim Allah yardımcınız olsun kolaylık versin....ilk 40 gunu atlatırsanız tamamdır bir daha bırakamassınız

h.g yaprag
nasılsın kardeşin nasıl oldu ne yaptınz

sende hoşgeldin canımm

kardeşim toparlanmaya çalışıyor evden ayrıldı çocuklarını alıp eşide devamlı telle rahatsız ediyor boşanma davası aç die ama açmayacak kardeşim acelesi olan açsın öyle değil mi

hayırlısı olsun kardeşin için ,süründürsün utanmazı
benim net bozuktu sonradan çocuk hastalandı öle
değişen bişi yok :78::78:

süründürecek süründerecekk yıllar sürecek boşanma davası o zamana kadar da pis kadın nine olacak inş.

anladım canım...ömürle konuşurken msn den senden bahsettik sanmaki sormuyoruz seni ben bazen sıkılıorum buraya girmeye msn den takılıorum

Son düzenleme:
slm melek ömür bakıorum da namaza başlamışsınız çok sevindim Allah yardımcınız olsun kolaylık versin....ilk 40 gunu atlatırsanız tamamdır bir daha bırakamassınız

slm canım inşallah

yine kimsecikler yokkk :84::84::84:

ben varım çorba yaptım ,yemek yiyorum

yaa çok üzüldüm yaprakçım ama böylesi daha hayırlıdır hakkında

geçmiş olsun meldoş nesi var oğluşun

sıkılıyo musun bizden

slm canım inşallah

merhaba melekcimm saolasın napalım aynı evin içinde kardeşime zehir hayat yaşatıodu bıksında kendi eliyle boşanma davası açsın die ama kardeşim evden ayrıldı boşanma davası açmadıderdi kimin varsa o açsın dioruz bütün akrabalrda öyle o taraf ve bizim taraf destek oluyoruz napalım bunla yaşamaya alışıyoruz....kadere imanımız varsa ki var kabullenioruz....

bende beni unuttular diyordum :78::78::78:hatırlatmak için girdim nete
slm canım inşallah

hoşgeldinnn hamaratlığın üstünde eliff
bende birazdan yemek yapcammm
üşeniyorummm :78::78:

sıkılıyo musun bizden

hayır canım sizden değil kendimle alakalı bazen sıkıntı gelio ortamda müsait olsa mesela eşim felanda olmasa yanımda girmeyi istemiorum ama bende bu rahatsızlık var face sayfamda bile video vs. izlemem sıkıntı basıo

bugunde çok yoruldum yaprak sardım pişmesini bekliorum:86:

sıkılıyo musun bizden
alerji bademcik ateş yok yok allah beterinden saklasın .bu hafta beraber derslere girdim oğluşla
hayırlısı buymuş demek
ben olsam donuna kadar alıp öyle boşarımmm
nafakamı da alırımmm
bakalım kadın kara kaşına kara gözüne mi gelmiş

ömür boyu yaptığını unutamıcak ,huzursuz yaşıcak ,çocuklarda arada yıpranıcak ,böylesi daha iyi tabi

açmasın davayı sürünsün adam ,nafaka da versin pis adam

bende beni unuttular diyordum :78::78::78:hatırlatmak için girdim nete

hoşgeldinnn hamaratlığın üstünde eliff
bende birazdan yemek yapcammm
üşeniyorummm :78::78:

köftem vardı buzlukta daha önceden yapıp koymuştum

bugünün menüsü tarhana çorbası ,köfte, rus salatası ,közlenmiş biber yeter

ben bir süpürge yapayım gelirim

annemde bana saracaktı yok mok dedim şimdi sen burda yazınca pişman oldum :78:keşke reddetmeseydim şimdi yemek yapmaya üşeniyorummm

bizde öyle dioruz açsın bir kere mahkemeyide görsün maaşının yarısı bir kere gidecek 1 daireleri var hepsini isteyecek kardeşim üstüne dediğin gibi donuna kadar alacak inş. ********den...5 yada 6 yıl sürer diolar mahkeme için bakalım beklioruz....

daha ne olsunnn
allahım sana geliyorum

annemde bana saracaktı yok mok dedim şimdi sen burda yazınca pişman oldum :78:keşke reddetmeseydim şimdi yemek yapmaya üşeniyorummm

eheheheh bende annemler için sardım..yarın teyze oğlumun nişanı var annemler önce bize gelecekler onlara ikram etmek için hazırlık yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…