Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Senin bayağı bir uzunmuş saçların zamanla kısalıyor tabi bide erkekler uzun saçı daha çok seviyorlar

Niye öyle seviyolar acabaUzun saç zor oluyo ama

Çalışıyo musun:26:

Evlenme gözdem nolurki sanki Keşke bende 30 umdan sonra evlenseydim..:96:

Canım ya neden böyle düşünüyorsunki tek çocukmusun ..
Allah uzun ömürler versin anneciğine babacığına at kafandan bu düşünceleri lütfen ..

sinirlerim çok bozuk, derdim evlenmek değil zaten kızlar... ben kendimi çok yalnız hissediyorum, en yakın arkadaşım taaaa antalyalarda, işyerindeki iğrenç insanlardan midem bulanıyor ve ben berbat bir durumda yalnızım, size yemin ediyorum düşünmekten stresten o güpgür saçlarım seyrekleşti tepem açılacak neredeyse o ışıl ışıl saçlarım parlamıyor artık, gözlerimin içi parlardı benimışıl ışıldı, şimdi saçlarım o kadar azaldı, gözlerim donuklaştı, ben bakımlı bir hatundum bir aydır saçlarımı bile taramıyorum zaten çok azaldı diye aynaya bakmaya bile üzülüyorum, dün sadece kına sürdüm bu yeşil kınalardan beslesin diye, rengi çok güzel oldu ama bakalım, dünde facede mertin karısıyla resmini gördüm ilk kez elif... öyle kötü oldumki

Bende yalnızım canım sorunlu bi evliliğim var ama kuaförden çıkmıyorum son günlerde..Mutsuz kadınlar saçıyla oynarmış ya onlara döndüm..

Mert eski sevgilin mi :26:

Benim gerçek anlamda 2 kişi oldu hayatımda, mert ve yasin... mert, üniversiteden ilk sevgilim... ailemle tanıştırdığım-onun ailesiyle tanıştığım, evin eşyalarını almaya başladığımız günlerde hiçbirşey yokken hatta herşey mükemmelken bir gün sabahtan akşama kadar aramadı ve o akşam arayıp ben uzakta oldugumda yürütemediğini aynı işyerinden bir kıza aşık olduğunu söyledi... delirdim, o gece çıktım evden kuşadasına gidip geceyarısı arabasının lastiklerini kesip camlarını kırdım hepsini paramparça ettim diyebilirim, sese uyandılar, mert kapıya çıkıp sadece ağlayabildi bakakaldı öyle, arabama bindiğim gibi geri döndüm... kimseye beddua etmedim yaşamamım boyunca ama ahirete kaldı hesaplaşmam... ne ailesine ne eşine ne çocuğuna hiçbirine birşey olmasın rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin ama dilerim rabbimden bana yaşattığı acıyı kat kat fazlasıyla üzerine yağdırsın... sadece onun... böyle işte

Karaktersizmiş.. Değmez canım onun için üzülmeye..Bu erkekleri anlayamıyorum hep daha iyisini mi arıyolar acaba doyumsuzlar..

Daha iyisi ????? Kimseye bahane bulmam ben ömürüm, asla... rabbimin yarattığı herşey mükemmeldir ama , ben hem güzellik-hem akıl-hem aile-hem kariyer bakımında ondan milyonlarca kat üstünüm... aydının bir köyünden kız, çalıştığı yerdenmiş... bana hep söylerdi ben senin yaşadığın hayatı sana yaşatamayacağım diye, belkide o yüzden hemen o kızla evlendi, onun nasılsa hiçbir masrafı yok

Ben yine garip bi şey mi söyledim..İyisi derken yani demek ki o kız ona göre daha iyiymiş..Sen fazla gelmişsin..

yok be ömürcüm bu sadece kısmet işi, yoksa eşlerini el üstünde tutan ne kocalar var biliyormusun , hemde her özellikleriyle mükemmel adamlar... okuduklarım dan ve şimdiye dek tecrübe ettiklerimden ne çıkıyor biliyormusun... bu dünya sadece imtihan dünyası ömürüm... bak ismin gibi ömür ne kadar kısa aslında... ağlıyoruz dertleniyoruz ama şöylede düşünmüyoruz ...
Sıkıntılarla dolu bir hayat denilince benim aklıma hep Peygamberler geliyor. Allah Peygamberlerin kıssalarını ayrıntılarıyla bize niçin aktarıyor dersiniz? Okuyup, ibret almamız için değil mi?
Hz. Eyyüb'ü hastalıkla imtihan eden Allah, bizi de aynı imtihana tabi tutma hakkına sahip değil mi?
Hz. Nuh'u oğluyla imtihan eden Allah, sizi evlatlarınızla imtihan edemez mi?
Hz.İbrahim'i babasıyla imtihan eden Allah, sizi öz babanızla imtihan edemez mi?
Hz. Lut'u eşiyle imtihan eden Allah'a, 'Beni niçin eşimle imtihan ediyorsun ki?' deme hakkına sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
Hz. Yusuf'u kardeşiyle imtihan eden Allah, belki sizi de kardeşlerinizle imtihan ediyordur!
Tüm peygamberlerin hayatları sıkıntı (imtihan) dolu olduğuna göre, bizim hayatımızda da bazı sıkıntıların olması hayatın bir parçası değil mi?
Anne veya babasını kaybedince bunalıma giren bir insan Allah'a 'Benim annemi / babamı niye alıyorsun ki?' deme hakkına sahip olduğunu mu sanıyor?

Öyle değilmi ömürüm bunların farkındayız ama yinede şu kısacık imtihan dünyasında manevi yönden doyurulmak istiyoruz... Yani en azından ben öyleyim hiçbir zaman elle tutulur şeylerin kaybı yada kazancıyla üzülüp sevinemedim...

Benim imtihanım bu demek kiBazı insanlar aldatılıyo bazı insanların kocaları kumar oynuyo kimisi içkici oluyo benimki de bu tip..Diğerlerinin hiç biri yok ama siniri hepsine bedel

senin kocişe söyle ömürümde şu efesteki ender arslan boşanıversin eşinden ben evleneyim onunla, çok seviyorum şirin buluyorum çocuğu

senin kocişe söyle ömürümde şu efesteki ender arslan boşanıversin eşinden ben evleneyim onunla, çok seviyorum şirin buluyorum çocuğu

Allah iyiliğini versin

Tamam efesle yurt dışına gidiyo bazen başbaşa kaldıklarında söylesin

Senin boyun kaç

Ender olmazsa Engin Altan Düzyatan'da olabilir bak
Zira ben o adamın rabbimin bitirme tezi olduğunu düşünüyorum
Maşallah subhanallah yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…