Ne işkolik dünürüm kendi kendine iş çıkarıyo:26:
ona oraya bir yatak koycam zaten
acıktımhadi gelin yemek yiyelim beraber
sinirlerim çok bozuk, derdim evlenmek değil zaten kızlar... ben kendimi çok yalnız hissediyorum, en yakın arkadaşım taaaa antalyalarda, işyerindeki iğrenç insanlardan midem bulanıyor ve ben berbat bir durumda yalnızım, size yemin ediyorum düşünmekten stresten o güpgür saçlarım seyrekleşti tepem açılacak neredeyse o ışıl ışıl saçlarım parlamıyor artık, gözlerimin içi parlardı benimışıl ışıldı, şimdi saçlarım o kadar azaldı, gözlerim donuklaştı, ben bakımlı bir hatundum bir aydır saçlarımı bile taramıyorum zaten çok azaldı diye aynaya bakmaya bile üzülüyorum, dün sadece kına sürdüm bu yeşil kınalardan beslesin diye, rengi çok güzel oldu ama bakalım, dünde facede mertin karısıyla resmini gördüm ilk kez elif... öyle kötü oldumki
Benimkide geç gelcekmiş sen annende ye diyo annemle teyzem şimdi bana tuzsuz yemek yapıyo:78:
Ohhhh annemlede kavga ettim süper oldu, şallarım dolaplarıma sığmıyor kızlar, neymiş annem hemen sokuşturdu gene lafı, şallarımı birbirine tuttursak sırbistandan finlandiyaya yol olurmuşBende öööfffff dedim , ''anneye öfff denmez'' allahım yarabbim yaaaaaaa
Ohhhh annemlede kavga ettim süper oldu, şallarım dolaplarıma sığmıyor kızlar, neymiş annem hemen sokuşturdu gene lafı, şallarımı birbirine tuttursak sırbistandan finlandiyaya yol olurmuşBende öööfffff dedim , ''anneye öfff denmez'' allahım yarabbim yaaaaaaa
senin gibi neşeli ,neşesiyle insanları da mutlu eden birine yakılıyo mu simoşum bu haller
dediğin gibi sabır dünyasındayız
çok şükür annen baban ablan yanında ,sağlıklısın ,gençsin ,çok da güzel bir insansın
işin gücün var ,çalışabilcek gücün var
mert bir karar verdi ,sana acı çektirdi ama rabbim biliyosun ki onu da evladıyla imtihan etti
hayat çok kısa simoşum ,kendini kahretmeye değmicek kadar kısa
tembelim benim sende pc başında oturuyo musun onlar yemek yaparken
Ne şalmış kız onlar
Haklı kadın valla hiç sevmem gereksiz eşyayı
küçük cadı seni
kardeşime benzetiyorum seni asi ,yaramaz, merhametli
Öyle elifim biliyorum ama işte isyan noktasına çok geliyorum bazen, diyorumki yeterince tevekkül durumunu kavrayamadım herhalde, bak şimdide çok pis intihar edesim varbu kararımdan bir tek eniştem vazgeçirebilir -yüksek sosyete spor camiasından biriyle başımı bağlayarak
Öyle elifim biliyorum ama işte isyan noktasına çok geliyorum bazen, diyorumki yeterince tevekkül durumunu kavrayamadım herhalde, bak şimdide çok pis intihar edesim varbu kararımdan bir tek eniştem vazgeçirebilir -yüksek sosyete spor camiasından biriyle başımı bağlayarak
Ne şalmış kız onlar
Haklı kadın valla hiç sevmem gereksiz eşyayı
Ah canım ya nasıl bi şey olsun illa basketçi mi sanki futbolcu daha kolay olur
ben senide ömürüde çooook seviyoruuuum
evet asi yaramaz ve merhametli üçündende bolca var bu bünyede ama afacanı da ekleyelim
Ah canım ya nasıl bi şey olsun illa basketçi mi sanki futbolcu daha kolay olur
Aksesuarı çok severim ben siz sevmezmisiniz? Her renk şalım incesinden kalınına kadar, berem, eldivenim vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?