Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

senin gibi neşeli ,neşesiyle insanları da mutlu eden birine yakılıyo mu simoşum bu haller

dediğin gibi sabır dünyasındayız

çok şükür annen baban ablan yanında ,sağlıklısın ,gençsin ,çok da güzel bir insansın

işin gücün var ,çalışabilcek gücün var

mert bir karar verdi ,sana acı çektirdi ama rabbim biliyosun ki onu da evladıyla imtihan etti

hayat çok kısa simoşum ,kendini kahretmeye değmicek kadar kısa

Ohhhh annemlede kavga ettim süper oldu, şallarım dolaplarıma sığmıyor kızlar, neymiş annem hemen sokuşturdu gene lafı, şallarımı birbirine tuttursak sırbistandan finlandiyaya yol olurmuş Bende öööfffff dedim , ''anneye öfff denmez'' allahım yarabbim yaaaaaaa

Ne şalmış kız onlar

Haklı kadın valla hiç sevmem gereksiz eşyayı

küçük cadı seni

kardeşime benzetiyorum seni asi ,yaramaz, merhametli

Öyle elifim biliyorum ama işte isyan noktasına çok geliyorum bazen, diyorumki yeterince tevekkül durumunu kavrayamadım herhalde, bak şimdide çok pis intihar edesim var bu kararımdan bir tek eniştem vazgeçirebilir -yüksek sosyete spor camiasından biriyle başımı bağlayarak

Ah canım ya nasıl bi şey olsun illa basketçi mi sanki futbolcu daha kolay olur

intihar mı

Allah'tan hayırlısını dile ve gerisini Allah'a bırak simoşum

rabbim bizi bizden çok düşünüyo

Yalnız ömürümünde sorusu süper
''Nasıl birşey olsun''
Vallahi şöyle ortaya karışık olsun, ama kızartma değil ızgara tercihim, az pişmiş yemem midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…