Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sadece isminin baş harfini alalım ben zaten hiç bilmem spor kanallarını falan , iş hatunuyuz biz ne biliriz tv kuşağını , elifte bilmeeesss

Kız isminin baş harfini söylesem o harften başlayanları dökersiniz bu sefer ortaya

merhabalarr kim bana ne demiş kimin hakkında demiş ben neyi biliorum hatta ben kimim

tersim döndü kızlar nişanada gidemedik oturyorum evde:78:

Az soooonraaaaaaaaaa dırıdırıdırıdırırıdırırıdırı biraz gerilim müziğiiiii, ömürüüüüüüüüün kocasıııııı azz sonraaaaaaa kk topiğindeeeeeee dırırıdırıdırırırıdırıırdırıdırı

amaninnnnnnnnnnnnn az kaldı haaaaa sennn bana söyle hatta kulağıma fısılda duymazlar :82:

sen biliyon demi elifffffffffffffffff

aa niye gidemediniz ,eşin mi sorun çıkardı yoksa

Merhaba canım niye gidemediniz nişana

Oh be konu değişti

ne olcak dün akşam eşim bi geldi tir tir titriyor battaniye yetiştiremedim hastalandı ...yorgan döşek yattı bu sabah kalktığımda ateşi 39 olmuş buz takviyesiyle düşürdüm şükür ki...nişanada gidemedik bu yuzden az önce annemleri uğurladım onlar gittiler:86:

arkadaşlar neden uğraşıyorsunuz öğrenmek için ömür 29 şubatta söyleyecek bekleyin o zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…