- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
ne olcak dün akşam eşim bi geldi tir tir titriyor battaniye yetiştiremedimhastalandı ...yorgan döşek yattı bu sabah kalktığımda ateşi 39 olmuş buz takviyesiyle düşürdüm şükür ki...nişanada gidemedik bu yuzden az önce annemleri uğurladım onlar gittiler:86:
Elife söyledim unutmuş abla
Geçmiş olsun yaprakcım..Bayağı yükselmiş ateşi
Söyle bakimaklıma biri geliyo ama söyleyeyimmiiii
arkadaşlar neden uğraşıyorsunuz öğrenmek için ömür 29 şubatta söyleyecek bekleyin o zamanı
amaninnnnnnnnnnnnn az kaldı haaaaasennn bana söyle hatta kulağıma fısılda duymazlar :82:
sen biliyon demi elifffffffffffffffff
ne olcak dün akşam eşim bi geldi tir tir titriyor battaniye yetiştiremedimhastalandı ...yorgan döşek yattı bu sabah kalktığımda ateşi 39 olmuş buz takviyesiyle düşürdüm şükür ki...nişanada gidemedik bu yuzden az önce annemleri uğurladım onlar gittiler:86:
teşekkur ederim canım...sıtma gibi diyor dr aradık yarın da geçmezse antibiyotik tedavisine geçeceğiz...
arkadaşlar neden uğraşıyorsunuz öğrenmek için ömür 29 şubatta söyleyecek bekleyin o zamanı
Anaaaaa aslında size söylenir
ank06 teşekkur ederim...evet gitmeyince gitmiyor vucuttan mikrop...
bilmiyom abla kandırıyo
geçmiş olsun canım
Yine ateşlenirse verin bence antibiyotik canım
İzninizle kendi sırtımı sıvazlarrrrr sonrada zafer şarkımı söyleriiiiiiiiiiiiiiim
Bağaaaa girdimmmmmmm bağğğğ budanmışşşşşşşşş bağaaaaaaaa bülbüüüüüüüüüüüüül dadanmışşşşşşşşşşşşşşşş
45 yaşındada ömüüüüüüüür hanıııııııııııııııımmmmmmmmm nasılda şaşırrrrmışşşşşşşşşşşşşşş oh oh ohhhhhhhhhhh
bilmiyom abla kandırıyo
geçmiş olsun canım
emredersiniz kraliçeeeemmm :)
değilmiş simoş ,eşi de televizyoncuymuş ,ankaralıymış, çocukları varmış ,eski futbolcuymuş tutmadı
İzninizle kendi sırtımı sıvazlarrrrr sonrada zafer şarkımı söyleriiiiiiiiiiiiiiim
Bağaaaa girdimmmmmmm bağğğğ budanmışşşşşşşşş bağaaaaaaaa bülbüüüüüüüüüüüüül dadanmışşşşşşşşşşşşşşşş
45 yaşındada ömüüüüüüüür hanıııııııııııııııımmmmmmmmm nasılda şaşırrrrmışşşşşşşşşşşşşşş oh oh ohhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?