Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bizimki öyledir ama seninki gibi telefon gibi şeyleri atıp kırmadı gerçii bende sakin konuşurum ama damardan girecen bazen seninki hiç konuşturmuyor ama yaa

Bizimki öyledir ama seninki gibi telefon gibi şeyleri atıp kırmadı gerçii bende sakin konuşurum ama damardan girecen bazen seninki hiç konuşturmuyor ama yaa
Ben hiç bilmiyorum niye konuşturmuyo hemen tehditler başlıyo..Canı isterse bi yerlere götürüp ne sorunumuz var gel konuşalım çözelim diyo..
Ömür ya seninle tanışmak isterdim biliyon mu imkan olsada görüşebilsek dışarda

Keşke abla görüşebilsek Belli mi olur belki öyle bi ortam yakalarız:26: Benim eşim sorun yoksa seninle aynı tarafta oturuyoruz görüşebiliriz

Sonuçta ne oluyorki yani yine dediğim dedik yapıyor demii çözüm buluyormusunuz peki sorunlara
Ne güzel olurdu ya inşallah olur oda

Fazla dışarda oldu mu çirkin duruyo:120:

Fırlamış resmen muammerinde çantalara bitiyom haaaa sapından tutup taşıyor çantaları

Tabi abla yine onun dediği oluyo..Bi kaç gün sürüyo işte sonra mutlaka bi şey oluyo sinirleniyo başa dönüyo..

Ben yemekteyizi seyretmiyorum esrayı seyrediyorum

Tövbeler tövbesi ya çalıştığımdan hiç bilmiyordum bu gündüz kuşağı programları nedir öyle yaaa? kadın programları yemekteyiz falan , allahım evlerden ırak hele esraaa :120:

Mantıyı öğlen yedim dünürüm..Akşam pırasa yedim..Eşime mantı ayırdım inansın diye

kendi ellerinle mi yaptın hamarat dünürüm

hiç bize ayırma zaten bir tabakçık

Yok be dünürüm ben ne anlarım mantı yapmaktan :78:ben sadece kapattımeşim aradı ellerim unlu mantı kapatıyorum sonra konuşalım dedim dalga geçme benimle dedi

Yok be dünürüm ben ne anlarım mantı yapmaktan :78:ben sadece kapattımeşim aradı ellerim unlu mantı kapatıyorum sonra konuşalım dedim dalga geçme benimle dedi

okudum

slm kızlarrrrrr çe eeeeeeeee demeye geldimmm
neler yapıtınz :82:ömür sen ne yaptınnn

nereye öyle cee deyip

iyiyiz canımcım napalım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…