- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Valla enişteye bravo..Sinirli deme abla sen sinir görmemişsin
Hiç sanmıyorum abla başa baş gideceğimizi..Ben genelde sessiz sessiz konuşurum bi şey söylediğim zamanda normal bu konuşma şeklimle söylüyorum o bile batıyo ona..
Ben hiç bilmiyorum niye konuşturmuyo hemen tehditler başlıyo..Canı isterse bi yerlere götürüp ne sorunumuz var gel konuşalım çözelim diyo..
Bizimki öyledir ama seninki gibi telefon gibi şeyleri atıp kırmadı gerçii bende sakin konuşurum ama damardan girecen bazen seninki hiç konuşturmuyor ama yaa
Ömür ya seninle tanışmak isterdim biliyon mu imkan olsada görüşebilsek dışarda
Anaaaaa yemekteyizde çiğdem tunçun tüm memişleri dışarda yaaaaa bomba gibi resmen
Ben hiç bilmiyorum niye konuşturmuyo hemen tehditler başlıyo..Canı isterse bi yerlere götürüp ne sorunumuz var gel konuşalım çözelim diyo..
Keşke abla görüşebilsekBelli mi olur belki öyle bi ortam yakalarız:26: Benim eşim sorun yoksa seninle aynı tarafta oturuyoruz görüşebiliriz
Fazla dışarda oldu mu çirkin duruyo:120:
Sonuçta ne oluyorki yani yine dediğim dedik yapıyor demii çözüm buluyormusunuz peki sorunlara
Ne güzel olurdu ya inşallah olur oda
Fırlamış resmen muammerinde çantalara bitiyom haaaa sapından tutup taşıyor çantaları
bende esra izliyommmmm
Hoşgeldin kuzu
Mantıyı öğlen yedim dünürüm..Akşam pırasa yedim..Eşime mantı ayırdım inansın diye
kendi ellerinle mi yaptın hamarat dünürüm
hiç bize ayırma zaten bir tabakçık
Yok be dünürüm ben ne anlarım mantı yapmaktan :78:ben sadece kapattımeşim aradı ellerim unlu mantı kapatıyorum sonra konuşalım dedim dalga geçme benimle dedi
slm kızlarrrrrr çe eeeeeeeee demeye geldimmm
neler yapıtınz :82:ömür sen ne yaptınnn
slm kızlarrrrrr çe eeeeeeeee demeye geldimmm
neler yapıtınz :82:ömür sen ne yaptınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?