Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Dinledim canım..O da güzel..Sılanın şarkılarını mp3 me indirdim şimdi

Afiyet olsun ablacım..Benimkide bayılır menemene ben hiç sevmem

Kolay da nasılsa bizde severiz kızım çok güzel yapıyor geldimi babası hemen der annene ders ver diye kafa buluyorlar resmen benimle baba kız

eşim bilir bazen yapar bişeyler bekar yaşadığı için biliyor benim hamileliğimde hep yaptı
maşallah çok güzel ev işi yapar kayınvalidem öğretmiş eşlerinize yardım edersiniz diye

eşim bilir bazen yapar bişeyler bekar yaşadığı için biliyor benim hamileliğimde hep yaptı
maşallah çok güzel ev işi yapar kayınvalidem öğretmiş eşlerinize yardım edersiniz diye

Benim eşimde bekar yaşamış güyaalt katta yengesi oturduğu için o kadıncağız yapmış işlerini hep

Helal olsun eşine ne diyeyim bizimki hiç bilmez 2 yıl gurbette yaşamış ev arkadaşları yemek yapmış benşmkide bulaşık yıkamış sadece

Ablaaaaa sıkıyosa beğenmesin heee

Ders ver azıcık bana

Öyle vallla alır çöpe atarım bende hemde gözünün önünde
Gerçi hiçolmadı desem yeridir ama yaparsa varya biter o zaman

Ben öyle trip yapıcam benimkine o da beni alır çöpe atar

Abla bi şey demiyo mu peki?

Ya en sinirli adam bana mı düşmüş

Aslında sinirlidir biliyonmu benimde gözüm dönmüş artık ne diyebilirki sonuçta neden yırttın dedi canım istdedi dedim aslında sende biraz sesini çıkarabilsen varya başa baş gidersiniz

Valla enişteye bravo..Sinirli deme abla sen sinir görmemişsin

Hiç sanmıyorum abla başa baş gideceğimizi..Ben genelde sessiz sessiz konuşurum bi şey söylediğim zamanda normal bu konuşma şeklimle söylüyorum o bile batıyo ona..

ömür öyle bir geçer zaman ki dizisinde ali kaptan ile caroline konuşuyordu osman bizde kalacak deyince caroline çıldırdı adam bağırınca o da ben cemile değilim dedi dam susuverdi sesi yükseltince pıstı adam azcık sesini yükseltsen çok mu tepki yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…