Hayat herkese hem iyi hemde kötü davranır
Oluruna bırak, herneyse geçer... Hayata zulmedip üzülmeye mi değer?
Dinledim canım..O da güzel..Sılanın şarkılarını mp3 me indirdim şimdiBirde M.Ceceli-Elvan düeti var, EKSİK şarkının adı; dinledinmi canım?
Ömürcüm sabah eşim menemen istedi bide makarna yaparım yanınada ayran yeter bize
Dinledim canım..O da güzel..Sılanın şarkılarını mp3 me indirdim şimdi
Afiyet olsun ablacım..Benimkide bayılır menemene ben hiç sevmem
Kolay da nasılsa bizde severiz kızım çok güzel yapıyor geldimi babası hemen der annene ders ver diye kafa buluyorlar resmen benimle baba kız
oo eşim süper menemen yapar vallaaa
Seninkini beğenmiyo mu yapma abla o zaman
oo eşim süper menemen yapar vallaaa
Sıkıyorsa beğenmesin valla şaka yapıp kızdırıyorlar beni ondan yani
Nerde anacım kahve yap desem beceremez bile :84: :84:
eşim bilir bazen yapar bişeyler bekar yaşadığı için biliyor benim hamileliğimde hep yaptı
maşallah çok güzel ev işi yapar kayınvalidem öğretmiş eşlerinize yardım edersiniz diye
eşim bilir bazen yapar bişeyler bekar yaşadığı için biliyor benim hamileliğimde hep yaptı
maşallah çok güzel ev işi yapar kayınvalidem öğretmiş eşlerinize yardım edersiniz diye
Ablaaaaa sıkıyosa beğenmesin heee
Ders ver azıcık bana
Helal olsun eşine ne diyeyim bizimki hiç bilmez 2 yıl gurbette yaşamış ev arkadaşları yemek yapmış benşmkide bulaşık yıkamış sadece
Öyle vallla alır çöpe atarım bende hemde gözünün önünde
Gerçi hiçolmadı desem yeridir ama yaparsa varya biter o zaman
Ben öyle trip yapıcam benimkine o da beni alır çöpe atar
Trip değilki anacım zaten bilir kötü yapmayacağımı ama damarıma basarsa kötü olur
bir kere polar hırkasını kesmiştim gözüm dönmüştü resmen geldi hırka yok nerde dedi çöpte dedimm
Abla bi şey demiyo mu peki?
Ya en sinirli adam bana mı düşmüş
Aslında sinirlidir biliyonmu benimde gözüm dönmüş artık ne diyebilirki sonuçta neden yırttın dedi canım istdedi dedim aslında sende biraz sesini çıkarabilsen varya başa baş gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?