Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

canım

nasılsın dünürüm? ben biraz işlerimi toparlayıp öyle geleyim

hata yapmak istemiyorum herşeyi bir düzene sokayım

Günaydınn şekerlerrrrr hayrola kaynatmışsınız gene bikiniler mayolar filann kızgın kumlardan serin sularamı atlıyoz yazınnn

canım

nasılsın dünürüm? ben biraz işlerimi toparlayıp öyle geleyim

hata yapmak istemiyorum herşeyi bir düzene sokayım

İyiyim canım..Ben de ıspanak ayıklıyım suya bastırıyım.. Eşime de kuru fasülye yapcam..

Günaydınn şekerlerrrrr hayrola kaynatmışsınız gene bikiniler mayolar filann kızgın kumlardan serin sularamı atlıyoz yazınnn

Abla yazı denizi özledik galibaKum diyemiycem çünkü kum gördüğüm yok

Günaydın bu arada

Show tv de yemekteyizin tekrarını veriyor şu naim vardıya şarkıcı onu gösteriyor şu anda kıbrısta çıkıyor sahneye benim kız tanıyor onu

Günaydınn ömürcümmm
Ayyyy okudum sorma alem ya seninkide nasıl bir kıskançlık bu böyleeeee siz tekneyle açılın paparazilere haber verririk bizde
Abla elifinki daha beter bu konuda o hiç izin vermiyo Bu da bi şeymi ablacım benimkinde ne kıskançlıklar var daha hepsi de birbirinden komik
deniz mi 2 yıldır yüzemedim yav
günaydın güzellerimmmmm

Günaydın canım..Bu sene erenle birlikte yüzersiniz artık

Show tv de yemekteyizin tekrarını veriyor şu naim vardıya şarkıcı onu gösteriyor şu anda kıbrısta çıkıyor sahneye benim kız tanıyor onu

Yemekteyizi seyretmiyorum önceleri güzeldi şimdi sıkıyo beni

deniz mi 2 yıldır yüzemedim yav
günaydın güzellerimmmmm

Günaydın emelcimmmm bu sene yzersin inşallah erenle beraberrr

Abla elifinki daha beter bu konuda o hiç izin vermiyo Bu da bi şeymi ablacım benimkinde ne kıskançlıklar var daha hepsi de birbirinden komik

Günaydın canım..Bu sene erenle birlikte yüzersiniz artık

Eyvahhh oda kıskanç demekki dur bide ona vurayım bu arada anacım seninkinin eline kimse su dökemez yahuu

Yemekteyizi seyretmiyorum önceleri güzeldi şimdi sıkıyo beni

Şimdi tesadüf gördüm bende ama çok becerikli bir herif yaaa

Tabi abla yani benimki bi tuhaf adamın her şeyi abartılı normal bi huyu yok ki

Abla bu naim hafif kırık mı

Zaten norrmal bir huyu olsa dişimizi kırcaz be ömürcümm

hemde ne kırık biliyon mu

Ben daha 11 senedir bulamadım normal bi huyunu bakalım darısı 12. seneye

Arkadaşımın çocuğu zatüree oldu 10 gün hastanede yattı ziyarete göndermedi beni bana da bulaşırmış ayıp oldu kıza halbuki o benim ziyaretime gelmişti..:78:

Abla naim kırık olduğu için marifetli o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…