Ben daha 11 senedir bulamadım normal bi huyunu bakalım darısı 12. seneye
Arkadaşımın çocuğu zatüree oldu 10 gün hastanede yattı ziyarete göndermedi beni bana da bulaşırmışayıp oldu kıza halbuki o benim ziyaretime gelmişti..:78:
Abla naim kırık olduğu için marifetli o kadar
Ten rengi mieşim bişey demiyor bikinim var ama balayında mayo kini giymiştim bi de ten renkliydiii
Ayyy inşallah diyeyim ya bulursun normal huyunu bu erkekler hep böyle anacımmm
İşte bak bir bahaneside bu seni dışarı çıkarmayacak hastalık bahane bana göre
Çok becerikli yaa bir sarma sarıyor varya incecik
eşim bişey demiyor bikinim var ama balayında mayo kini giymiştim bi de ten renkliydiii
Ten rengi miHayatta giymem
Çocuğun yattığı hastane benim yattığım hastane diye gitmedim yoksa gizli gizli gidecektim yapmadığım şey değil yaniAma hastanede tanıyolar beni söylerlerse diye korktum:18:
Anacım hepiniz gençsiniz giyin şimididen biknilerinizi benimkide ilk evlendiğimizde mayo filan giy demişti giydim sonrasında bikini giycem dedim hatta beraber gidip almıştık alış o alış hala bikini giyiyorum biraz sert çıkmak gerekiyor erkeklere
Tehlikeli bir durum yaniii desene
Mayokini alıyorum ben onunda bikiniden pek farkı yok..
Hem de nasıl:18::18:
eşim de evlenmeden önce giymeni istemem dedi ben de yaş 29 dedim bu yaşıma kadar giydim babam bişey demedi sen hiç diyemezsin dedim diyiş o sonra bişy demedi
ama beyz giymemden hazetmez
eşim de evlenmeden önce giymeni istemem dedi ben de yaş 29 dedim bu yaşıma kadar giydim babam bişey demedi sen hiç diyemezsin dedim diyiş o sonra bişy demedi
ama beyz giymemden hazetmez
Mayokinilerde güzel ama seksüüü hatunum benimm
Tahmin ediyommm
Aferinnn bak baştan söyleyince sesleri çıkmıyor işte sen hayır deseydin mayoda ısrar edecekti çünküü beyazda çok iddialı ama ya bende giyemem zaten
Çok seksiyimdir abla
senküçük evlendin ondan gözünü onda açtın ondan sen de ben yaşlarda evlenseydin derdin inan
veriyorum bişeyler alışsın şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?