Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

eşim bişey demiyor bikinim var ama balayında mayo kini giymiştim bi de ten renkliydiii

Ayyy inşallah diyeyim ya bulursun normal huyunu bu erkekler hep böyle anacımmm

İşte bak bir bahaneside bu seni dışarı çıkarmayacak hastalık bahane bana göre

Çok becerikli yaa bir sarma sarıyor varya incecik

eşim bişey demiyor bikinim var ama balayında mayo kini giymiştim bi de ten renkliydiii
Ten rengi mi Hayatta giymem

Çocuğun yattığı hastane benim yattığım hastane diye gitmedim yoksa gizli gizli gidecektim yapmadığım şey değil yaniAma hastanede tanıyolar beni söylerlerse diye korktum:18:

Anacım hepiniz gençsiniz giyin şimididen biknilerinizi benimkide ilk evlendiğimizde mayo filan giy demişti giydim sonrasında bikini giycem dedim hatta beraber gidip almıştık alış o alış hala bikini giyiyorum biraz sert çıkmak gerekiyor erkeklere

Mayokini alıyorum ben onunda bikiniden pek farkı yok..

eşim de evlenmeden önce giymeni istemem dedi ben de yaş 29 dedim bu yaşıma kadar giydim babam bişey demedi sen hiç diyemezsin dedim diyiş o sonra bişy demedi
ama beyz giymemden hazetmez

Mayokini alıyorum ben onunda bikiniden pek farkı yok..

Mayokinilerde güzel ama seksüüü hatunum benimm

Hem de nasıl:18::18:

Tahmin ediyommm

eşim de evlenmeden önce giymeni istemem dedi ben de yaş 29 dedim bu yaşıma kadar giydim babam bişey demedi sen hiç diyemezsin dedim diyiş o sonra bişy demedi

Aferinnn bak baştan söyleyince sesleri çıkmıyor işte sen hayır deseydin mayoda ısrar edecekti çünküü beyazda çok iddialı ama ya bende giyemem zaten

Sen hiç diyemezsin

Ben hiç beceremiyorum bu işi

Beyaz gömlek giyebiliyorum da beyaz pantolon ben de giyemiyorum ne varsa

Çok seksiyimdir abla

senküçük evlendin ondan gözünü onda açtın ondan sen de ben yaşlarda evlenseydin derdin inan

Emel kuzu 3 aylık olmuş artık yeni resimleri yok mu

var fotoğraf makinesinde eşim bir yüklese göstercem de yüklemiyor uyanık resimleri var gülen falan elifin gönderdiklerini giydirdiğim resimler var onları eklemek istiyorum ama bu makineden hafıza kartını çıkaramadım eşime sordum tamam göstereyim dedi sonra ne yapcan dedi kkya mı koycan olmaz dedi yok dedim ama yutmadı o yğzden ses etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…