Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bi sinirle söylüyodur heralde hale..Annemde bana bazen gittikçe kocana benziyosun der

Bi sinirle söylüyodur heralde hale..Annemde bana bazen gittikçe kocana benziyosun der

tabı--ozamanlar*sınırle-soyluodur*ama*cocukken*ınsanın-ıcıne-ıslıo
baska-seylerde-soylenebılırdı*amabenı*coketkılerdı*cunku*annem*babamı*dusmangııbıgorurdu
benıde*nedenolsa*onunkızı-onabenzıcekdıyesuclaması*cocukoldugum-ıcıntam-kaldıramıodumtabı
ama*sunu-soyleyebılırım*annemın-calısması-gerektı-tabı*ama-cocuguna-kolkanat*-okadar-geremedı*
sevgılısı*vardı-tabıgenctı*guzeldı-bakımlıydı*bundan*25seneoncesı-nerdeyse
heponlacıkardı*bende*anneannemlededemle*kalırdım*tabı*anneyede-ıhtıyacımvar
bazen-hırsımdan-gıder-cıkmasın-dıye-elbıselerını-keserdım-cocukaklııste
yıneannemdır--allahuzunomurversın
eksıklıgınıgostermesın
hıcbırzaman**annelerımızın

Şimdi daha iyidir inşallah aranız..Ama sen ananene daha düşkünsün bunu anladım..

Şimdi daha iyidir inşallah aranız..Ama sen ananene daha düşkünsün bunu anladım..

anneannemın*emegı*bende*buyuktur-allahrazı*olsunn**tabıannemde*elındengeldıgınce-
yanımda*olmustur*sımdı*ıyızz*ben-onu*hepkotugunlerınde*yanında-oldum*oluyorumda
onadakızmıyorum*genctı*cocuklu-yalnızkaldı*cocuguna*fazladuskun*degıldı*gencken-yalnızkaldıgı
ıcınheralde*dıyorum*ama*ıyıkı*anneannem*dedem-varmıss-dedecıgım*nur-ıcınde-yatsınnn

İşte insanlar gençken bazı hatalar yapabiliyorlar..Evet iyiki ananen varmış..

Bu boşanmalarda en çok olan çocuğa oluyo

oyle*canım*benım
daha*deşsen*benı-neler-cıkar-neler*sana-stres*sıkıntı*yasak
saana*neler-anlatıomm*kuzumm

Anlatcan tabi canım..Beni de çok dinliyo arkadaşlarım burdaİçimi döküyorum valla

Herkesin ayrı bi derdi var işte..

Halecim ben çıkıyorum canım yarın görüşürüz iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…