Heeee kuzeninin rüyasıBenim teyzemin rüyası çıkacak mı bakalım
İyiyim temizlikçi var..Buzdolabını temizliyo ben de onu seyrediyorum
Sen napıyosun? Sana haberlerim var
Günaydın aslııııı
ne olsun cnm yaa cok uykum var ya ömür bu ara kronıklestı ya yorgunluk ve uykuu
benim kociş pazar çalışıyomuş bu hafta
cts mutfak dolaplarını boşaltıp temizlicem bende ,pazar günü de temizlik inşallah
yanlış alıntı yapmışım
aslıcık günaydın
ne olsun cnm yaa cok uykum var ya ömür bu ara kronıklestı ya yorgunluk ve uykuu
Yaşasın dünürüm pazar günü benimsin yaniBen de benimkinin pazar günleri çalışmasına sinir oluyorum
oturma orda gel yardımapazar günü cam kapı güzel bir temizlik yapalım
sonra da yapalım mercimek köftelerini ,kekleri alalım çaylarımızıkeyfimizi de yapalım
Tamam olur ben temizlik yapmam seni seyrederim:86: bu arada mercimek köftesi ve keki yaparım
Sen temizle işin ne zaman biterse benim için farketmez:86:Geç kalırsam kocamda kızmıyo hiç nasıl olsa:86:
Zaten dünürüm çok rahat gamsız ve vurdumduymaz bi kadındır..Kocası bizim yanımızda ne hakaretler ederdi ona hiç bi şey olmamış gibi kocasıyla konuşmaya devam ederdi:96:
akıllı seni
gece 12de gidersin nasıl olsa kızmıyo kocan:52 hatta yatıya kal tam katliam olur :
tencere kapak misaliler yani karı koca :97:
:111::111::111:
Annemde bile yatıya bırakmıyo beniBi gün eve gitmesem napar acaba
Geçen gece uyandım nasıl başım ağrıyo..Çıkıyım balkona hava alıyım dedim..Peşimden geldi:86iyo ki sen benim yüreğime mi indircen gir içeri napıyosun bu soğukta hava da alamıycaz artık
Kadına var ya istediğini söyleyebilirsin hiç alınmazOnun gibi mi olmak iyi acaba:96:
Ben de çok alınganım dünürüm..İyi mi yapıyorum bilmiyorum çabuk kırılıyorum ve unutmuyorum belki konuşuyorum o insanla ama unutamıyorum
Ev için mi satıyosunuz buldunuz mu hayırlısı olsun:81:arabamızı satıyoruz dünürüm inşallah tez zamanda bir ev almak nasip olur
çok kötü bir huy aslında geçip gidemiyoruz ,içimizde hep kalıyo o söylenen söz
birine en ufak bişey söylediğimde bile içime dert olur benim kahrederim kendimi acaba kırıldı mı diye?
Ev için mi satıyosunuz buldunuz mu hayırlısı olsun:81:
ev için satıyoruz dünürüm
Bende de var o..Mesela psikopat eşime bile düşünürüm öyle
akşam eşim eşofmanımın altı nerde dedi ,bende istem dışı olarak 'g.t.nden çıkardığın yerde bırakmasan toplasan bulmaya uğraşmıcaksın ' dedim çok utandım sonuna 'afedersin ama' ile bağladım :78: :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?