Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Heeee kuzeninin rüyası Benim teyzemin rüyası çıkacak mı bakalım

İyiyim temizlikçi var..Buzdolabını temizliyo ben de onu seyrediyorum

Sen napıyosun? Sana haberlerim var

benim kociş pazar çalışıyomuş bu hafta

cts mutfak dolaplarını boşaltıp temizlicem bende ,pazar günü de temizlik inşallah

Günaydın aslııııı

yanlış alıntı yapmışım

aslıcık günaydın

ne olsun cnm yaa cok uykum var ya ömür bu ara kronıklestı ya yorgunluk ve uykuu

Yaşasın dünürüm pazar günü benimsin yani Ben de benimkinin pazar günleri çalışmasına sinir oluyorum

Dünürüüüüüümmmmmm mesaj kutunu boşalt bi şey daha göndercem

Yaşasın dünürüm pazar günü benimsin yani Ben de benimkinin pazar günleri çalışmasına sinir oluyorum

oturma orda gel yardıma pazar günü cam kapı güzel bir temizlik yapalım

sonra da yapalım mercimek köftelerini ,kekleri alalım çaylarımızı keyfimizi de yapalım

oturma orda gel yardıma pazar günü cam kapı güzel bir temizlik yapalım

sonra da yapalım mercimek köftelerini ,kekleri alalım çaylarımızı keyfimizi de yapalım

Tamam olur ben temizlik yapmam seni seyrederim:86: bu arada mercimek köftesi ve keki yaparım

Sen temizle işin ne zaman biterse benim için farketmez:86:Geç kalırsam kocamda kızmıyo hiç nasıl olsa:86:

Tamam olur ben temizlik yapmam seni seyrederim:86: bu arada mercimek köftesi ve keki yaparım

Sen temizle işin ne zaman biterse benim için farketmez:86:Geç kalırsam kocamda kızmıyo hiç nasıl olsa:86:

akıllı seni

gece 12de gidersin nasıl olsa kızmıyo kocan :52 hatta yatıya kal tam katliam olur
:

Zaten dünürüm çok rahat gamsız ve vurdumduymaz bi kadındır..Kocası bizim yanımızda ne hakaretler ederdi ona hiç bi şey olmamış gibi kocasıyla konuşmaya devam ederdi:96:

akıllı seni

gece 12de gidersin nasıl olsa kızmıyo kocan :52 hatta yatıya kal tam katliam olur
:

:111::111::111:

Annemde bile yatıya bırakmıyo beniBi gün eve gitmesem napar acaba

Geçen gece uyandım nasıl başım ağrıyo..Çıkıyım balkona hava alıyım dedim..Peşimden geldi:86iyo ki sen benim yüreğime mi indircen gir içeri napıyosun bu soğukta hava da alamıycaz artık

kaççan sanki

Kadına var ya istediğini söyleyebilirsin hiç alınmaz Onun gibi mi olmak iyi acaba:96:

ben herşeye alınıyorum ya

Ben de çok alınganım dünürüm..İyi mi yapıyorum bilmiyorum çabuk kırılıyorum ve unutmuyorum belki konuşuyorum o insanla ama unutamıyorum

Ben de çok alınganım dünürüm..İyi mi yapıyorum bilmiyorum çabuk kırılıyorum ve unutmuyorum belki konuşuyorum o insanla ama unutamıyorum

çok kötü bir huy aslında geçip gidemiyoruz ,içimizde hep kalıyo o söylenen söz

birine en ufak bişey söylediğimde bile içime dert olur benim kahrederim kendimi acaba kırıldı mı diye?

arabamızı satıyoruz dünürüm inşallah tez zamanda bir ev almak nasip olur
Ev için mi satıyosunuz buldunuz mu hayırlısı olsun:81:

çok kötü bir huy aslında geçip gidemiyoruz ,içimizde hep kalıyo o söylenen söz

birine en ufak bişey söylediğimde bile içime dert olur benim kahrederim kendimi acaba kırıldı mı diye?

Bende de var o..Mesela psikopat eşime bile düşünürüm öyle

Ev için mi satıyosunuz buldunuz mu hayırlısı olsun:81:

ev için satıyoruz dünürüm

Bende de var o..Mesela psikopat eşime bile düşünürüm öyle

akşam eşim eşofmanımın altı nerde dedi ,bende istem dışı olarak 'g.t.nden çıkardığın yerde bırakmasan toplasan bulmaya uğraşmıcaksın ' dedim çok utandım sonuna 'afedersin ama' ile bağladım :78: :86:

Cidden böyle mi dedin

Ben böyle bi söylesem amannnn düşünemedim bi an

Kocanın kıymetini bil hiç bi şey demedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…