Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

o zaman sen 1-2 kadeh şarapla başla işe :82:

kıyafeti de değiştirelim seksi bir elbise ince çorap ve topuklu ayakkabı olsun

duyanda hergün fantezi yapıyorum sancak emelin görecini devraldım

Hiç seksi bi elbisem yok..Başka bi şey bul dünürüm..Benim kocama pek seksi giyinmeye gerek yok aslında

Dünürüm hadi her şeyi açıkla her akşam burdan erkenden çıkıyosun fanteziye hazırlanmak için dimi Seni seni

evet dünürüm itiraf ediyorum hergün özel kıyafetler alıyorum hazırlık yapıyorum çok renkli bir kişiliğimdir

elbise yerine saten gecelik giy o zaman

evet dünürüm itiraf ediyorum hergün özel kıyafetler alıyorum hazırlık yapıyorum çok renkli bir kişiliğimdir

elbise yerine saten gecelik giy o zaman

Yaptırmayın bana böyle şeyler boşver Sonra kurtulamıyorum

Selam handan abla iyiyiz sen nasılsın

Selam ömürcümmm ne olsun ya bende iyiyim işte mutfağa gidip yemek işini halletmemlazımmm oturdum kaldım

Selam elifcimmm hoş gördümmmm

Offf ne yapsam ne etsem kocamı ikna etsem korunmayı bıraksa yine çocuk krizim tuttu

Eşin korunuyor herhalde demiiiii

Selam ömürcümmm ne olsun ya bende iyiyim işte mutfağa gidip yemek işini halletmemlazımmm oturdum kaldım

Selam elifcimmm hoş gördümmmm

Eşin korunuyor herhalde demiiiii

Ne yemek yapcan abla

Eşim korunuyo güya:78:

ömür eşin yarım yamalak korunuyorsa tekrar bebek fikrine sıcak bakıyor ama bir yandan olmasın diyor gibi geldi bana

ömür eşin yarım yamalak korunuyorsa tekrar bebek fikrine sıcak bakıyor ama bir yandan olmasın diyor gibi geldi bana

Yok be canım rahatına düşkün bebeğe sıcak bakar mı hiç nasıl olsa baskı yapar aldırttırırım diye düşünüyodur..Ona göre hap kullanmam lazım benim..

ohh ne ala hem isteme hem korunma zaten onun vücuduna bişey olmuyor onun vücudundan koparılmıyor o minik can keşke bir kereliğine senin yaşadıklarını yaşasa inan kendine ben neler yaptım valla

Son düzenleme:
Ne yemek yapcan abla

Eşim korunuyo güya:78:

Pazı vardı onu yapcam yumurtalı yanınada makarna yaparım herhalde

Kondom kullanıyor belli sende ucunu del birazzz iğneyle valla denesene yaaaa

Yok be canım rahatına düşkün bebeğe sıcak bakar mı hiç nasıl olsa baskı yapar aldırttırırım diye düşünüyodur..Ona göre hap kullanmam lazım benim..

Neden istemiyorki bebek sahibi olmayı senimi paylaşmaktan korkuyor acaba oda olabilir..

Ama senin anne olma hakkını elinden alıyor gibime geliyor böyle düşünüyorsa yanlış tabi

ohh ne ala hem isteme hem korunma zaten onun vücuduna bişey olmuyor onun vücudundan koparılmıyor o minik can keşke bir kereliğine senin yaşadıklarını yaşasa inan kendine ben neler yaptım valla
Malesef bencildir emelcim..

Kondom kullanmıyo abla geri çekilme:78:

Ben ne düşünüyoda bebek istemiyo pek anlamadım bu konuda bi sürü şey söylüyo

Malesef bencildir emelcim..

Kondom kullanmıyo abla geri çekilme:78:

Ben ne düşünüyoda bebek istemiyo pek anlamadım bu konuda bi sürü şey söylüyo

En riskli yöntem de bu zaten şöle oldu bittiye bir gelse bir anda varya .
Bir ara böyle bir konu vardı eşim bebek istemiyor nasıl kandırım filan diye herkes bişeyler demişti.
Hatta biri dediki tam o anda sarıl beline bırakma diye

Ay çok güldüm sarıl beline bırakma

Bizimki zaten oldu bittiye geliyo arada sırada:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…