Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

eğer ben önce çıkarsam döndüğümde ev savaş alanı gibi oluyor

yatak dağınık ,eşofmanın altı salonda üstü yatak odasında yatağın yanında yerde falan ,kirli gömleği salona çıkarılıp sandalyeye bırakılmış

napıyım haketti :82:

Dağınık kocan var..

Benimki düzenli arkasını toplamam pek kendi aldığı yere koyar..Ama bi huyu var çekmeceleri açtımı kapatmıyo niye acaba:86:

Dağınık kocan var..

Benimki düzenli arkasını toplamam pek kendi aldığı yere koyar..Ama bi huyu var çekmeceleri açtımı kapatmıyo niye acaba:86:

aldığı bir şeyi henüz yerine koyduğunu görmedim

kulaklıklar ,şarj aletleri vs. hepsi sehpanın üzerinde durcak ,kaldırdım mı kızıyo niye saklıyosun diye

deli miyim niye saklıyım topluyorum

Iyyy hiç sevmem öyle sehpa üzerinde bi şey..Dağınıklıktan nefret ederim..

Popo deseydin ya:86:

Ben ya be gibi kelimeler bile kullanmam yasak yakında diksiyon dersi aldırcak bana

demem aslında ama istemdışı çıktı ağzımdan napıyım :78:

seninki de iyice enteresan canım

anlatım bozukluğu falan yapınca da kızıyo mu

demem aslında ama istemdışı çıktı ağzımdan napıyım :78:

seninki de iyice enteresan canım

anlatım bozukluğu falan yapınca da kızıyo mu

Yok ona kızmıyo sadece argo kelimeler yok.. Kendisi öyle eğitim aldı ya diksiyonu çok düzgün öfff işte her şeye karışıyo

vallahi ne olsun hayatım ya.
çalışıyorum ve kendimi bu hafta artık çok yorgun hissetmeye başladım.
şöyle yatıp saatlerde deliksiz uyumak istiyorum.
ama nerdeeeeeeeeeee.

Onun için rahatlık demek dağınıklık demek demek ki

bi de tartışmamız nedir biliyo musun :çay fincanlarını sehpaya koyması

Allah'ım deliricem bardak altlığı koydum sehpanın üzerine ,fincanı tabaksız vermem adam sanki inat yapar gibi götürüp fincanı sehpanın üzerine bırakıyo sonra da leke oluyo tabi

ben temizlemekten bıkıyorum ,o kirletmekten bıkmıyo

selam kızlar.
nasılsınız bakalım.
neler yapıyorsunuz.

hg ebrucum iyiyiz sen nasılsın

işimiz gücümüz ne kocaları çekiştirmek

iyiymiş dünürüm seninki sehpa nedirki silinir geçer benimki koltuğun üstüne koyuyo çayınıBi de koltuklar açık renkKoyma koltuğun üstüne diyorum niye açık renk aldırdın şunları diyoyani hep ben suçlu

sehpanın üzerinde beyaz leke oluyo ya dünürüm sıcak koyunca onu diyorum yoksa çay lekesinden bişey olmaz silinir geçer

halılar açık renk ya bizimde onların üzerindeki lekeleri saymıyorum zaten

sehpanın üzerinde beyaz leke oluyo ya dünürüm sıcak koyunca onu diyorum yoksa çay lekesinden bişey olmaz silinir geçer

halılar açık renk ya bizimde onların üzerindeki lekeleri saymıyorum zaten

Sıcaktan olan lekeleri mi diyosun..Onu kolonya ve çakmakla yapabilirsin aslında ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…