Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ya iş başka ne bileyim işte çok bunaltıyorsa seni sende bunaltırsın ama normal diyorsun en iyisi sabır sanırım

İşte canım bunaltacak bi şey bulamıyorum..Yurt dışına gidiyo gitme desem

Ben yollayamam oralara yaw
Daha askere gidecek benim ki

Nasıl yollayamazsın..Peki işi şehir dışına yurt dışına çıkmasını gerektiriyosa napıcan..

Siz de çok erken evlenmişsiniz..Biz de askerden önce evlenmiştik..

Nasıl yollayamazsın..Peki işi şehir dışına yurt dışına çıkmasını gerektiriyosa napıcan..

Siz de çok erken evlenmişsiniz..Biz de askerden önce evlenmiştik..

Mecbur yollarım ama içim hiç rahat etmez :26aha var gitmesine ama Allahtan kısa dönem

Mecbur yollarım ama içim hiç rahat etmez :26aha var gitmesine ama Allahtan kısa dönem

Yok yok eder için rahat..Zamanla alışıyosun..Ben alıştım artık..Zaten benimki gidip oralarda bi şey yaparsa yakalanır..

Benimki uzun yaptığı için beraber gitmiştik..

Yok yok eder için rahat..Zamanla alışıyosun..Ben alıştım artık..Zaten benimki gidip oralarda bi şey yaparsa yakalanır..

Benimki uzun yaptığı için beraber gitmiştik..

Nasıl yakalanır O gidince sıkılmıyor musun evde ya ben pek duramıyorum yalnız

Ben 19 eşim 23 tü..Bi de biz tanıştığımızda ben 15 yaşımdaydım o 19

Anneme bebe yapmak için küçüküm dediğimde kocaya gelince hiç küçüküm demiyorsun diyorKısmet 25 imden önce evlenmem diyordum 22 imde evlendim askere gitmemiş biriyle evlenmem diyordum eşim daha askere gitmedi kayınvalide istemem yanımda diyordum altımda kayınvalidem oturuyor hr gün görmek zorunda kalıyorum büyük konuşmamak lazım hep tersi oluyor

Senin bütün büyük konuştukların çıkmış bundan sonra dikkatli ol.. Az önce bebek istemem diyodun

Annende çok doğru demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…