Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Senin bütün büyük konuştukların çıkmış bundan sonra dikkatli ol.. Az önce bebek istemem diyodun

Annende çok doğru demiş

Evet ya bebek konusunda büyük konuşmayayım geçen anneme kızdım bebek falan doğurmam dedim asi geldim ya olursa:18::18:

Hazırlıklı ol o zaman bebek gelebilir:18::18:Annen beddua etmiştir

Annem zaten çok sivri dilliHep laf sokar:18:Bebek olursa zaten annem laf sokar büyük konuştun vs..Bebek olunca bir yandan kayınvalide bir yandan annem beni delirtirler:96::84:Büyük konuşmayayım bundan sonra
Geçen kayınvalide diyor torun olsada sevsek yapın bir tane bende dedim çok istiyorsan kendin yap

Annen aynı benim eşim gibi benimki de çok sivri dillidir..Laf sokmadan durmaz

Kız kayınvaldene öyle mi dedin o ne dedi peki

Annen aynı benim eşim gibi benimki de çok sivri dillidir..Laf sokmadan durmaz

Kız kayınvaldene öyle mi dedin o ne dedi peki

Şaka dediğim için bir şey demedi yaş gitti falan dedi alınmadı alınırsa alnsın hem napayım hem düğünümüzü biz yaptık onca borç var birde ona bebe mı yapacağım
Annemi anlayamıyorum ya eşimede laf sokar:18:

Eşinede mi Burcu ne

Abla senin o pastanın üstüne başka pasta istemem ben

Güzeldi ama demiiii pasta ha birde tangası vardı totosunda

Biri bizi gözetliyordu kim olduğu belli oldu

Casper gibi geziyommm gözüm üstünüzde

Sakın yapma şimdiden madem eşinde askere gidecekmiş sonrasına erteleyin bebek işini

Gözün üstümüzde mi abla:18::18::18:

Benimki balık güyaBi yanlışlık var ama anlamadım

Bazı sorunlar yaşıyoruz bu ara ailemle eşime diyor ki annem keşke semayı sana vermeseydimAllahtan onur bir şey demedi nerde ne konuşacağını bilmiyor hiç ya Eşim anlayışlı başkası olsa ne laflar ederdi:18:

Benimki balık güyaBi yanlışlık var ama anlamadım

Bazı sorunlar yaşıyoruz bu ara ailemle eşime diyor ki annem keşke semayı sana vermeseydimAllahtan onur bir şey demedi nerde ne konuşacağını bilmiyor hiç ya Eşim anlayışlı başkası olsa ne laflar ederdi:18:

Allah allah ne kadar pişman olsa da söylenmez yani

Aman kendi hatalıda ondan işte ne diyeceğini bilmiyor onur gibi kocayı bulsunda oHerkesin hataları olur öyle laf edilir mi ya

Senin babanla ilgili sorunların vardı dimi okumuştum bi yerde:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…