Senin bütün büyük konuştukların çıkmış bundan sonra dikkatli ol..Az önce bebek istemem diyodun
Annende çok doğru demiş
Hoş gördükkkk şekercimyok vallla bizim tükkanda bu vardı sadece muzlu totolu pasta hehehehe
Hoş bulduk canım
Abla senin o pastanın üstüne başka pasta istemem ben
Hazırlıklı ol o zaman bebek gelebilir:18::18:Annen beddua etmiştirEvet ya bebek konusunda büyük konuşmayayım geçen anneme kızdım bebek falan doğurmam dedim asi geldim ya olursa:18::18:
Biri bizi gözetliyordu kim olduğu belli oldu
Silikonluda güzeldi ya takım
Hazırlıklı ol o zaman bebek gelebilir:18::18:Annen beddua etmiştir
Annem zaten çok sivri dilli Hep laf sokar :18:Bebek olursa zaten annem laf sokar büyük konuştun vs..Bebek olunca bir yandan kayınvalide bir yandan annem beni delirtirler:96::84:Büyük konuşmayayım bundan sonra
Geçen kayınvalide diyor torun olsada sevsek yapın bir tane bende dedim çok istiyorsan kendin yap
Annen aynı benim eşim gibi benimki de çok sivri dillidir..Laf sokmadan durmaz
Kız kayınvaldene öyle mi dedin o ne dedi peki
Şaka dediğim için bir şey demedi yaş gitti falan dedi alınmadı alınırsa alnsın hem napayım hem düğünümüzü biz yaptık onca borç var birde ona bebe mı yapacağım
Annemi anlayamıyorum ya eşimede laf sokar:18:
Abla senin o pastanın üstüne başka pasta istemem ben
Biri bizi gözetliyordu kim olduğu belli oldu
Annem zaten çok sivri dilli Hep laf sokar :18:Bebek olursa zaten annem laf sokar büyük konuştun vs..Bebek olunca bir yandan kayınvalide bir yandan annem beni delirtirler:96::84:Büyük konuşmayayım bundan sonra
Geçen kayınvalide diyor torun olsada sevsek yapın bir tane bende dedim çok istiyorsan kendin yap
Eşinede miBurcu ne
Güzeldi ama demiiii pastaha birde tangası vardı totosunda
Casper gibi geziyommm gözüm üstünüzde
Sakın yapma şimdiden madem eşinde askere gidecekmiş sonrasına erteleyin bebek işini
Bilmiyorum burcunu ya Kesin yengeçtir soktuğu için
Güzeldi ama demiiii pastaha birde tangası vardı totosunda
Casper gibi geziyommm gözüm üstünüzde
Sakın yapma şimdiden madem eşinde askere gidecekmiş sonrasına erteleyin bebek işini
Benimki balık güyaBi yanlışlık var ama anlamadım
Benimki balık güyaBi yanlışlık var ama anlamadım
Bazı sorunlar yaşıyoruz bu ara ailemle eşime diyor ki annem keşke semayı sana vermeseydim Allahtan onur bir şey demedi nerde ne konuşacağını bilmiyor hiç ya Eşim anlayışlı başkası olsa ne laflar ederdi:18:
Allah allah ne kadar pişman olsa da söylenmez yani
Aman kendi hatalıda ondan işte ne diyeceğini bilmiyor onur gibi kocayı bulsunda oHerkesin hataları olur öyle laf edilir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?