Bağırdın mı
Boğazlarımı şişiyo bademciklerini mi aldırmayı düşünüyosun..Alerji durumunda noluyo?
eşime bağırdım evimiz yanında inşaat var hakkımıza tacavüz edilior bi savunmuyosun
gidip kavgamı edim dio
oğlumda alerji geniz akıntısı ateş öksürük hepisi var önce bademcik ve geniz eti ameliyatı düşündüm ama am alerji neden olduğu belli değil narkoz felan yada bi ilaç yan etki yaparsa daha büyük sorunlarla karşılaşırım die korkuyorummm:18::18::18:
Melda senin çocuğu mutlaka istanbulda bi araştırma hastanesine getirmen gerekiyo..Ya da daha yakın bi yerlerde varsa bilmiyorum..Yani neresi iyiyse oraya..Kıyamam ya..Bi araştırın canım..
adana da da var araştırma
adana k.b.b.da gitti ameliyatı orası dedi .alerji içinde ne olduğunu zamanla bulursun dediler ay bilmiyorumm ama deli olcammmmm
ben mi kötü bakıyorum bu çocuğaaaaaaaaaaa
Şimdi evde mi? Niye kötü bakacaksın canım onunda bünyesi alerjik demek ki..Ne alerji yapıyo acaba? Güneş toz parfüm sabun yani her şey yapıyo olabilir
Benim kanım biraz daha yükselmiş eşim işi bitince gidip alacak sonucu
yok yazılısı var okula gitmesi gerekti aklım orada
eşimde ilgi beklior benden
beni umursayan yok yarın misafirim de var
ii bakmış eşin sana :94::94::94:
sevindim cnm
Aman çocukta ayrı dertmişBi yandan çocukla ilgilen bi yandan kocanın gönlünü yap
Melda allah daha büyük dertler vermesin canım..O kadar üzme kendini geçer inşallah..
benim oğlan biraz talihsiz.. allah daha büyük dert şifasız hastalık vermesin bunada şükür
O konuda iyidir eşim yükseltiverdi kanımı
şimdi sıra tansyonda:94::94::94:
sana ani heyecanlar yaşatmasınn
Tansiyonumu yükseltmekte üstüne yoktur..Ani heyecanlara gelince bunu yaşatmamasıda imkansız
o da bi tür spor sayılırr:92:
Kız onu demek istemedim
Yani sinir açısından demiştim:78::78:
:26::26::26::26:
benim içim fesatt
slm kızlaar ben geldim :80::80:
burda adet bende çikolatamla geldim burunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?