Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

yok canım benimki öyle kıskanç değildir ,ömür biliyo mesela arkadaşlarımla sinemaya falan gidiyoruz ,geziyorum bişey demiyo

hatta en son saat 10da eve geldim eşim evde çayı demlemiş oturuyodu

Aynı benimki

yok canım benimki öyle kıskanç değildir ,ömür biliyo mesela arkadaşlarımla sinemaya falan gidiyoruz ,geziyorum bişey demiyo

hatta en son saat 10da eve geldim eşim evde çayı demlemiş oturuyodu

En kıskanç ömür ablamın ki o zaman benimkide çok karışmaz yalnız erkek sinek bile yaklaşmayacak banaSivri soksa bakar dişi mi erkek mi diye

ömürünki türünün son örneği zaten ben ona söylicek kelime bulamıyorum artık

Ben memnunum kocamdan

Evimizin etrafında ev olsa camdanda baktırmıycak biliyorum ben

Çok yüz verdim ben bu adama:96:

Karşılaştıralım senin kayınpederin nasıl? Bi de yok benimki o kadar değil diyebileceğim biri çıksa

Hiç bir yere yalnız salmaz mesela annesi çok yakın habersiz ve tek başına gidemez bırak kendi ablasına bile yollamaz bi kere gitmiş ablasına habersiz haberi olmuş bununda uykudan kaldırmış niye gittin vs küfür etmiş hastaneye yalnız yollamaz kapı önüne çıkarmaz camdan bakarsa kızar ya her şeye kızıyor işte ne yapsa

Anneme giderim ama haber veririm..Tek başıma zar zor günümüze gidiyorum..Hastaneye yollamaz

seninkinden bir tane daha varmış dünürüm :96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…