Çok mu kıskanç dozunda mı
yok canım benimki öyle kıskanç değildir ,ömür biliyo mesela arkadaşlarımla sinemaya falan gidiyoruz ,geziyorum bişey demiyo
hatta en son saat 10da eve geldim eşim evde çayı demlemiş oturuyodu
yok canım benimki öyle kıskanç değildir ,ömür biliyo mesela arkadaşlarımla sinemaya falan gidiyoruz ,geziyorum bişey demiyo
hatta en son saat 10da eve geldim eşim evde çayı demlemiş oturuyodu
En kıskanç ömür ablamın ki o zaman benimkide çok karışmaz yalnız erkek sinek bile yaklaşmayacak banaSivri soksa bakar dişi mi erkek mi diye
En kıskanç ömür ablamın ki o zaman benimkide çok karışmaz yalnız erkek sinek bile yaklaşmayacak banaSivri soksa bakar dişi mi erkek mi diye
ömürünki türünün son örneği zaten ben ona söylicek kelime bulamıyorum artık
Ben benimki gibi pek görmedim zaten
Ben memnunum kocamdan
Evimizin etrafında ev olsa camdanda baktırmıycak biliyorum ben
Çok yüz verdim ben bu adama:96:
Benim kayınpeder kadar olamaz herhalde bilmiyorum senin ki nasıl
Karşılaştıralım senin kayınpederin nasıl? Bi de yok benimki o kadar değil diyebileceğim biri çıksa
Hiç bir yere yalnız salmaz mesela annesi çok yakın habersiz ve tek başına gidemez bırak kendi ablasına bile yollamaz bi kere gitmiş ablasına habersiz haberi olmuş bununda uykudan kaldırmış niye gittin vs küfür etmiş hastaneye yalnız yollamaz kapı önüne çıkarmaz camdan bakarsa kızar ya her şeye kızıyor işte ne yapsa
Anneme giderim ama haber veririm..Tek başıma zar zor günümüze gidiyorum..Hastaneye yollamaz
Hiç bir yere yalnız salmaz mesela annesi çok yakın habersiz ve tek başına gidemez bırak kendi ablasına bile yollamaz bi kere gitmiş ablasına habersiz haberi olmuş bununda uykudan kaldırmış niye gittin vs küfür etmiş hastaneye yalnız yollamaz kapı önüne çıkarmaz camdan bakarsa kızar ya her şeye kızıyor işte ne yapsa
Hayır benim eşim elifinkiyle kardeş
seninkinden bir tane daha varmış dünürüm :96:
Hadi sen gençsin güzelsin benim kayınvalide gelmiş kaç yaşına ne kıskançlığı bu yaşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?