Gel de korumaÇok sabırlıyım:97:
Şu sabır bendede olsa biraz sabrım hiç yok benim ya çok kafaya takıyorum her şeyi
Ben de takıyorum kafaya ama kavga edemiyorum ben..Hep içime atarım..
İçine atarsan hasta olursun amaGerçi ben atmıyorumda ne oluyor ama
Hastayım zaten canım..Tansiyon hapı kullanıyorum.
Bu yaşta mı
Benim annemde atmış çok içine zamanında şimdi elleri titriyor psikolojik tedavi görüyor gerçi benim annem çok hassas babamda aksine dışa vurur oyalar kendini mümkün olsa keşke takmamak
Mümkün değil o benim huyum bazen takmıyım diyorum ama benimkinin bi de olayları uzatma huyu var..Sesim çıkmıyo diye uzatırda uzatır..Belki bazı şeylerde haklı belki haksız bilemiycem..Çok sıktığı için beni bazen gizli şeyler yapıyorum..Yakalanıyorum
Takmayan takmıyor nasıl beceriyorlarsa artık ben hiç beceremem benim eşimde çok sabırlıdır olgundur zor bir hayat yaşamış olgunlaşmış
Ben de yapıyordum nişanlıyken sıkınca gizli gizli ama çoğundada yakalanıyordum bir ara adım yalancıya çıkmıştı napayım çok sıkıyordu O beni sıktıkça bende onu sıkıyordum baktım böyle olmuyor düzeldik ikimizde sevince kıskanıyor insan
Tek çocuk mu eşin yada ailesi mi öyle çok kıskanç çünkü eşin
Eşim tek çocuk değil ama en küçükleri tekne kazıntısı ablasıyla abisi arasında çok yaş farkı var..Şımartılmış..Tek çocuk benim aslında benim şımarmam lazım
O zaman huyu öyle demek ki sabır sabır
Sabrediyorum canım
Cazibenin sofrasını gördün mü ıstakoz hareket ediyo
Yok görmedim akasya durağına bakıyorum bazen izliyorum yahşiyi ama komik dizi çok
Sana abla demem de bir sakınca yok değil mi büyüğüm olduğun için ömür demek garip geliyor
Kettleda makarna yaptı
:60:Yuh benimde aklıma gelmiyor değil bazen süt ısıtırken ocakta kettle olur mu acaba diyorum
Ama taşmasın diye onu beklemek çok sinir bi şey:78:
Hamileyken süt içiyodum arada sırada çok üşeniyodum başında beklemeye:78:
Evet...
Bir kez mi hamile kaldın abla ondada düşük oldu sanırım
Sen ne mezunusun canım?
Çalışmayı düşünüyomusun?
Eşin ne iş yapıyo?
İstersen cevap vermeyebilirsin tabi
Yok ablacım vereyim istediğini sorabilirsin..
Ziraat mezunuyum ben zorla okudum sevmeyerek Bursaya gelebilmek için yazdım
İş başvuruları yaptım bölümümle ilgili değil umarım olur eşim pek yanaşmıyor ama evde oturmak bana göre değil yani
Açıköğretime de kayıt oldum iktisat okuyorum aynı zamanda onu da eşim dedi meslektaş olacakmışız
Eşim uludağ üniversitesinde öğretim görevlisi
Senin eşin ne iş yapıyor sen üniversite okudun mu
Sennkide çalıştırmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?