Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

çok güzel canlandı gözümde gelmiş kadar oldum

Son düzenleme:
balıktan vazgeçtim benimki kıl fırında balık yemez ,kızartıp da evi kokutamıcam şimdi

handan ablacım hoşgeldin iyiyiz sağol sen nasılsın?

bi yandan temizlik yapıp bi yandan ömüre laf yetiştiriyorum

Hamarat dünürüm her şeye yetiyo

yapmışsın kırmızı yatak odası :94: sonra adama laf atıyosun :82:

Çok pişmanım:78::78::78::78:

Ama yatak odası kırmızı çok güzel duruyo

Ama düşündümde bizim yatak odası başka renkkende benim adam böyleydi demek ki kırmızıyla ilgisi yok

Çok pişmanım:78::78::78::78:

Ama yatak odası kırmızı çok güzel duruyo

Ama düşündümde bizim yatak odası başka renkkende benim adam böyleydi demek ki kırmızıyla ilgisi yok

kendi evin olunca ne güzel herşey gönlüne göre oluyor

ben bu eve hala ısınamadım 2 senedir oturuyoruz ,hiçbişey yapmak gelmiyo içimden

kendi evin olunca ne güzel herşey gönlüne göre oluyor

ben bu eve hala ısınamadım 2 senedir oturuyoruz ,hiçbişey yapmak gelmiyo içimden

Kira olunca zor dünürüm elalemin evine ne yapıcan kendi evinize yaparsın artık

Biz evlenirken hiç bi şey almadık nasıl olsa gidicez diye.

İyi pazarlar ablacım iyiyiz sen nasılsın? Eşin rahatsızmış geçmiş olsun

Saol canım iyiyim bende pazara gittim geldim malum alışveriş işleri işte evet ya bel fıtığı var zaten yatıyor kalkıyor işte ağrıları oluyor ilaç içiyor kremde var onuda sürüyoruz geçmezse doktor çağırdı tekrar gelin diye

Balık mı dedin bende yapacam bugün
Hoş bulduk elifcim iyiyim saol sen nasılsın eşim yatıyorken bakayım dedim sizlere

Bel fıtığı zordur abla ameliyat falan dedi mi doktor:18:

bitti nihayet işim ,artık annemler gelmeden önce cam kapı güzel silerim ,o zamana kadar böyle böyle devam

eşime dedim annemler gelicek diye ne işleri varmış dedi

Bel fıtığı zordur abla ameliyat falan dedi mi doktor:18:

Evet ya ağrıları çok oluyor zaman zaman ilk yıllarda ameliyat demişti doktor olmamıştı şimdi daha iyi aslında zamanla azalma olmuş yeni MR çekilmişti doktor ameliyata gerek yok dedi bide yılbaşı gecesi dışarı filan çıkmıştık ateş yaktılar üstünede kalın bişey almamıştı birazda soğuk yedi dt kas spazmı olmuş dedi tabi fıtığında etkisi var yani

bitti nihayet işim ,artık annemler gelmeden önce cam kapı güzel silerim ,o zamana kadar böyle böyle devam

Yani kızlarını görmeye gelmesinler öyle mi

Üşütmüş demek ki:26:

geçmiş olsun ablacım ,teyzemde de vardı bel fıtığı 8-9 yıl önce ameliyat oldu şimdi çok zorlamadığı sürece çok rahat

Ne güzel işte seni görmeye geliyorlarrrrr

Yani kızlarını görmeye gelmesinler öyle mi

Üşütmüş demek ki:26:

Onunda etkisi var tabii soğuğu yedi iyicene uzun sürede oturunca rahatsızlandıı

Kızlar ben kaçtım gelmeye çalışırım yine çorbayı pişereyim bu arada görüşürüz yine

Dünürüm napıyosun

Görüşürüz ablacım

Dünürüm napıyosun

Görüşürüz ablacım

hiçbişey

uykum geldi sabah sabah kalktım 8buçukta ,banyo yaptım eşime dedim kahvaltı hazırlıyım mı

bu saatte mi dedi neyse yattım biraz daha 9buçuğa kadar dayandım kalktım sonra zorla benimkini kaldırdım

kahvaltı yaptık ,spartacus'u izledik

dün akşam eşim dedi hadi gel şansımı deneyelim gidelim sinemaya ,2 tane boş yer vardı ayrı yerlerde birini bir adam aldı

saat 00:30a vardı yer ,vazgeçtik döndük geri

Araya filmde sıkıştırmışlar
Ben de erken kalktım eşim erken gitti beraber kahvaltı yaptık...
dün akşam eşim dedi hadi gel şansımı deneyelim gidelim sinemaya ,2 tane boş yer vardı ayrı yerlerde birini bir adam aldı

saat 00:30a vardı yer ,vazgeçtik döndük geri

Sorma az önce onun fırçasını yedim eşimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…