- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Loc kullanıyorum dünürüm..Hemen toz olmuyo..Benim oturma odamdaki mobilyalarım koyu renk bi de..Koltuklar açık renk mobilyalar koyu kahverengi..Halı da açık renk evi tarif edeyim sana
Salonumda da koltuklarım açık renk mobilyalarda açık renk..Şömine beyaz:86:Halı beyazYatak odam duvarlar kırmızı:86:yatak örtüsü kırmızı:86:yerde kırmızı halı:86:kırmızı perde:86:mobilyalar koyu kahverengi
Nasıl iyi mi
Selammlarrr kızlar nasılsınız iyimisiniz iyi pazarlar hepinizeeeee
Beğendin mi peki
balıktan vazgeçtim benimki kıl fırında balık yemez ,kızartıp da evi kokutamıcam şimdi
handan ablacım hoşgeldin iyiyiz sağol sen nasılsın?
bi yandan temizlik yapıp bi yandan ömüre laf yetiştiriyorum
yapmışsın kırmızı yatak odası :94: sonra adama laf atıyosun :82:
Çok pişmanım:78::78::78::78:
Ama yatak odası kırmızı çok güzel duruyo
Ama düşündümde bizim yatak odası başka renkkende benim adam böyleydi demek ki kırmızıyla ilgisi yok
kendi evin olunca ne güzel herşey gönlüne göre oluyor
ben bu eve hala ısınamadım 2 senedir oturuyoruz ,hiçbişey yapmak gelmiyo içimden
İyi pazarlar ablacımiyiyiz sen nasılsın? Eşin rahatsızmış geçmiş olsun
balıktan vazgeçtim benimki kıl fırında balık yemez ,kızartıp da evi kokutamıcam şimdi
handan ablacım hoşgeldin iyiyiz sağol sen nasılsın?
bi yandan temizlik yapıp bi yandan ömüre laf yetiştiriyorum
Saol canım iyiyim bende pazara gittim geldim malum alışveriş işleri işte evet ya bel fıtığı var zaten yatıyor kalkıyor işte ağrıları oluyor ilaç içiyor kremde var onuda sürüyoruz geçmezse doktor çağırdı tekrar gelin diye
Balık mı dedin bende yapacam bugün
Hoş bulduk elifcim iyiyim saol sen nasılsın eşim yatıyorken bakayım dedim sizlere
Bel fıtığı zordur abla ameliyat falan dedi mi doktor:18:
bitti nihayet işim ,artık annemler gelmeden önce cam kapı güzel silerim ,o zamana kadar böyle böyle devam
eşime dedim annemler gelicek diyene işleri varmış dedi
Evet ya ağrıları çok oluyor zaman zaman ilk yıllarda ameliyat demişti doktor olmamıştı şimdi daha iyi aslında zamanla azalma olmuş yeni MR çekilmişti doktor ameliyata gerek yok dedi bide yılbaşı gecesi dışarı filan çıkmıştık ateş yaktılar üstünede kalın bişey almamıştı birazda soğuk yedi dt kas spazmı olmuş dedi tabi fıtığında etkisi var yani
Evet ya ağrıları çok oluyor zaman zaman ilk yıllarda ameliyat demişti doktor olmamıştı şimdi daha iyi aslında zamanla azalma olmuş yeni MR çekilmişti doktor ameliyata gerek yok dedi bide yılbaşı gecesi dışarı filan çıkmıştık ateş yaktılar üstünede kalın bişey almamıştı birazda soğuk yedi dt kas spazmı olmuş dedi tabi fıtığında etkisi var yani
bitti nihayet işim ,artık annemler gelmeden önce cam kapı güzel silerim ,o zamana kadar böyle böyle devam
eşime dedim annemler gelicek diyene işleri varmış dedi
Yani kızlarını görmeye gelmesinler öyle mi
Üşütmüş demek ki:26:
Dünürüm napıyosun
Görüşürüz ablacım
Araya filmde sıkıştırmışlarhiçbişey
uykum geldi sabah sabah kalktım 8buçukta ,banyo yaptım eşime dedim kahvaltı hazırlıyım mı
bu saatte mi dedineyse yattım biraz daha 9buçuğa kadar dayandım kalktım sonra zorla benimkini kaldırdım
kahvaltı yaptık ,spartacus'u izledik
dün akşam eşim dedi hadi gel şansımı deneyelim gidelim sinemaya ,2 tane boş yer vardı ayrı yerlerde birini bir adam aldı
saat 00:30a vardı yer ,vazgeçtik döndük geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?