Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Dünürüm mola ver biraz çay demledim içelim:86:

hepsini mi

banane çay dedin çay istiyorum ben :84: yanına da elmalı kek:84: :84:

Heee hepsini içtim

Sana demliyim şimdi ama elmalı kek yapmadım:78:

Huzursuzluğumun nedenini buldum dünürüm adet olcam daha 22.gün:84:Ben toparlayamadım daha kürtajdan sonra

Heee hepsini içtim

Sana demliyim şimdi ama elmalı kek yapmadım:78:

Huzursuzluğumun nedenini buldum dünürüm adet olcam daha 22.gün:84:Ben toparlayamadım daha kürtajdan sonra

kek istemem zaten tarçınlı yoğurt yiyorum şimdi hemen halsizleşiyorum ben elim ayağım titriyo

daha düzene giremedin ,emel de dedi ya 6 ayı falan buluyomuş diye

benimde 4. günüm bitmedi hala

kek istemem zaten tarçınlı yoğurt yiyorum şimdi hemen halsizleşiyorum ben elim ayağım titriyo

daha düzene giremedin ,emel de dedi ya 6 ayı falan buluyomuş diye

benimde 4. günüm bitmedi hala

Diyette mi halsizleşiyosun..Dikkat et dünürüm tansiyonun düşmesin..

4.gün gelmesi normal aslında..Benimde önceden 4-5 gün sürerdi şimdi ikinci gün bitiyo..Buna en çok kocam seviniyo tabi:86:

Diyette mi halsizleşiyosun..Dikkat et dünürüm tansiyonun düşmesin..

4.gün gelmesi normal aslında..Benimde önceden 4-5 gün sürerdi şimdi ikinci gün bitiyo..Buna en çok kocam seviniyo tabi:86:

diyetten değil canım aç kalmıyorum ki ben zaten normal besleniyorum sadece abur cubur yemiyorum

kan şekerim düşüyo heralde ,her zaman böyle ,bir parça ekmek dahi olsa yedim mi o halsizliğim geçiyo

kocanın işine yaradı yani

Heee anladım canım..Benim babam öyleydi...

Evet kocamın çok işine yaradı daha önceden 5 gün gibi sürüyodu ya iyiydi ama yaaaaa:86:yine öyle olur mu acaba

akşam kocam barbunyaya çok güzel olmuş dedi

yaptığın ilk güzel barbunya dedi

adam iltifat ederken bile hakaret etti eşek

daha önce hep zeytinyağlı domatesli yapıyodum tabi ,şimdi tam onluk oldu çiçekyağlı salçalı

yemek konusundaki bütün alışkanlıklarımdan vazgeçiriyo beni

Seninki de yemek konusunda kıl dünürüm benimki de yemeklerime bi şey demez

Eşim telefon açıyo bana diyo ki bilgisayarımı sil akşama geldiğimde temiz olsun kıl işte

Ben de açtım onun bilgisayarını içinde bi müzik arşivi var onun onları dinliyorum..Ama klasiklerde var ıyy hiç sevmem:86: Nostaljiyi açtım..Johnny Loganın hold me now var biliyo musun onu dinliyorum

kendileri niye silmiyo benimki de öyle

bi daha dünyaya gelirsem erkek olarak gelmek istiyorum

yok bilmiyorum o şarkıyı

ben şuan ebru gündeşle coşuyorum

ya dünürüm neyle toz alıyosun

sinir oluyorum ya toz alıyorum yine toz oluyo hemen :84:

mutfakla banyo kaldı bitireyim de bir pazara gideyim

hava çok güzel hem hava almış olurum hem balık var mı bakayım

kendileri niye silmiyo benimki de öyle

bi daha dünyaya gelirsem erkek olarak gelmek istiyorum

yok bilmiyorum o şarkıyı

ben şuan ebru gündeşle coşuyorum

Benimkinin bilgisayarını hep ben siliyorum bana sildiriyo:84:Tembeller işte nolcakBizim gibi çalışkan hatunları bulmuşlar:86:

ya dünürüm neyle toz alıyosun

sinir oluyorum ya toz alıyorum yine toz oluyo hemen :84:

mutfakla banyo kaldı bitireyim de bir pazara gideyim

hava çok güzel hem hava almış olurum hem balık var mı bakayım

Loc kullanıyorum dünürüm..Hemen toz olmuyo..Benim oturma odamdaki mobilyalarım koyu renk bi de..Koltuklar açık renk mobilyalar koyu kahverengi..Halı da açık renk evi tarif edeyim sana
Salonumda da koltuklarım açık renk mobilyalarda açık renk..Şömine beyaz:86:Halı beyazYatak odam duvarlar kırmızı:86:yatak örtüsü kırmızı:86:yerde kırmızı halı:86:kırmızı perde:86:mobilyalar koyu kahverengi

Nasıl iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…