Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

aslında ben mevsimi dışında domates salatalık harici hiçbişey almıyorum

onları da öyle çok fazla tüketmiyoruz zaten ,yemekler için yazın hazırladığım domates rendelerim var

patlıcan konusunda da sen kanıma girdin dünürüm ben almıyodum

organik ürünlerin satıldığı yerlerde zaten sertifikası da asılı oluyor dünürüm

Bende almıyorum domates salata falan küçük küçük domatesler oluyor erik gibi onlar çok hoşuma gidiyor

Patlıcan dedim dedim aldın dimi çok fena kışkırtıyoruz birbirimizi

Görmemişim ben sertifikayı bakar kör olarak

Aslında en iyisini emel yapıyo derin dondurucuya koyuyo..

ben ne yemek yapsam acaba :44:

iş çıkışı doktora gidicem ,ağrım azaldı ya vazgeçmeye başladım zaten ama gideyim diyorum hazır randevu almışken :78:

Derin dondurucuda gidiyor besin değeri fazla tutmayın derin donduruca diyorlar ama:97:

ya dünürüm biz emelle karıncalar olarak yazın çalıştık şimdi turşumuzu ,reçelimizi, kırmızı biberimizi, yemekliklerimizi tüketiyoruz

ağustos böceğim benim bu yaz boş durmak yok çok çalışçaz

ben ne yemek yapsam acaba :44:

iş çıkışı doktora gidicem ,ağrım azaldı ya vazgeçmeye başladım zaten ama gideyim diyorum hazır randevu almışken :78:
Kaytarcan mı? Ben de sevmiyorum doktor işini :78:Ama son günlerde çok muhatap oluyorum kendileriyle

Derin dondurucuda gidiyor besin değeri fazla tutmayın derin donduruca diyorlar ama:97:

Amaaaan onu yapma bunu yapma bunlarda benim kocam gibi

Ağustos böceği ben mi oluyorum:78::78:

Ben de derin dondurucu alayım diyorum ama içini kim doldurcak

Kaytarcan mı? Ben de sevmiyorum doktor işini :78:Ama son günlerde çok muhatap oluyorum kendileriyle

Amaaaan onu yapma bunu yapma bunlarda benim kocam gibi

Öyle dediğime ne bakıyorsun sen hepsini yapıyorum çok rahat karnıyarık yaparken falan önceden hazır olunca iyi oluyorKocanla kıyaslama bizi senin kocanı geçemeyiz

sinüzitten midir nedendir bir anlıyayım diyorum ,en ufacık bir soğukta sızlamaya başlıyor

hiç sevmiyorum doktora gitmeyi nerdeyse vazgeçmiştim ama kendimi zorluyorum

Git git ihmal etme bende sevmem ama git tedavi ol

Size demedim kocam gibi diye onu bunu yeme diyenlere dedim

yazın saz çalıp şarkı söylersen şimdi yersin kart fasulyeleri

Tembelim ben tembeliiiimmm

Ben sizi tanımıyorken arada bakardım öyle topiklere dünürüm dünürüm diyorsunuz ya ben sizi gerçekten dünür zannediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…