Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ablacım ,şekerşey hoşgeldiniz :79:

sema dünürüz aslında da çaktırmıyoruz çoluklu çocuklu yaşını başını almış torun sahibi kadınlarız

ablacım ,şekerşey hoşgeldiniz :79:

sema dünürüz aslında da çaktırmıyoruz çoluklu çocuklu yaşını başını almış torun sahibi kadınlarız
Torunun sünnetini ne zaman yaptıralım dünürüm
Annemi aradım az önce uyuyamıyormuş hiç hep hasta ya inat annem benim:95::95:

Geçmiş olsun neyi var

geçmiş olsun sema nesi var annenin

dünürüm eşek kadar oldu artık bu yaz yaptıralım

Niye baban yüzünden mi bi şeyler biliyorum sanki :44:

Yok abla ondan değil ya çok hassas benim annem zamanında çok içine atmış babaannem bizleydi falan babam önceden çok iyidi anneme kötü sözü falan yoktu yani şimdide öyle ama işte başka şeyler var dayımın ölümünden sonra çok fena oldu işte şimdide benim sorunlarım var ailemle inat yapıyor kendi kendini hasta yapıyor yani karışık

Annene anlatmasan sorunlarını..Ben anneme bi şey anlatmıyorum..Ondan gelecek bir çift lafa bile tahammülüm yok..Siz burda annemden çok şey biliyosunuz yani..Hele elif

Annene anlatmasan sorunlarını..Ben anneme bi şey anlatmıyorum..Ondan gelecek bir çift lafa bile tahammülüm yok..Siz burda annemden çok şey biliyosunuz yani..Hele elif

Benim sorunum zaten annemleOnlardan başka sorunum yok ki benim evimde mutluyum ben onlardan kaynaklanan huzursuzluk var eşimle ailem arasında kalıyorum yani
Ben bilmiyorum abla anneni seninkide laf sokuyor yoksa:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…