Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydın kızlar yeni kalktım..Dün akşam yine hastanelik oldum ben..Sabaha karşı geldik eve..

Bayılmışım yine tansiyonum 18 miş eşim götürmüş ben yine bi şey hatırlamıyorum gözümü açtığımda hastanedeydim..

var ya eşine çok kızıyorum hee biliyor durumunu insan düşünür ben ne yapıyorum ya sana zarar veriyor yaaa canım benim

Bayılmışım yine tansiyonum 18 miş eşim götürmüş ben yine bi şey hatırlamıyorum gözümü açtığımda hastanedeydim..

ne diyim artık şu eşine ya sinir oluyorum ya mutlu mu oluyomuş böyle seni üzüp üzüp hastanelik etmekten

kusura bakma dünürüm vall bizim sinirimizi bozuyor artık ,seni düşünemiyorum bile

geçmiş olsun canım ya bırak alttan alma artık ne hali varsa görsün

yüksek tansiyon ne kadar tehlikeli farkında değil mi

valla elife katılıyorum bizim sinirimiz bozuluyor seni düşüünemiyorum ne alıp veremediği var ya 2 günlük dünya zehretmeye değer mi

Bu iki oldu üçüncüsüne dayanabilirmiyim bilmiyorum artık ölücem rahat edicek

valla elife katılıyorum bizim sinirimiz bozuluyor seni düşüünemiyorum ne alıp veremediği var ya 2 günlük dünya zehretmeye değer mi

hayır bir de bu kadın sözünü dinlemese ,kafasına göre takılsa ,aşırı hareketleri olsa sinirleniyo dicen

çocuk gibi kurallar koyup ,evden dışarı çıkmasına izin vermediği bir eşi var zaten

ne istiyo anlamıyorum ki

Bu iki oldu üçüncüsüne dayanabilirmiyim bilmiyorum artık ölücem rahat edicek

bırak bundan sonra ne yaparsa yapsın ,senin için senden daha önemli kimse yok bu hayatta

onun karısı olarak gelmedin hayata ,ömür olarak geldin ,onun çocuğu da değilsin kurallarından çıkmayan ,ne derse yapan

Canım ya çok geçmiş olsun yine canın sıkıldı demiiii tahmin ediyorummm senin eşine ne demeli bilmiyorum ki ya sana ne kadar zarar veriyor fakında bile değil yaa.
Sonrasında özürler filan ama iş işten geçiyor maalesef kırılan kalp kolay tamir olmuor.
Biz burada kızarken senin ne yaşadığını tahmin bile edemeyiz herhalde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…