- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Adamın bu tavrıyla sevgi,saygı kaldımı içinde ömür? Aşıkmısın hala bu adama? Yok abiciğim aşkımdan gebersemde çekemem bu eziyeti. Ömürüm hazır henüz çocukta yokken, ne olur akıllı davran. Alışmış senin söz dinlemene, küçücükken almış seni...Bunu hem kendine hem ailene hem bize yapma... Annen var bildiğim kadarıyla destek olsun sana. Kusura bakmasın ama böylesine boşanma davası az, diyorum ya ben önce manevi tazminat davası açarım,sonra boşanma...Kuruşuna kadar alırım. Kanun kadından yana
Ben hiç aşık olmadım ki zaten gözdem eşime.. Bilmiyorum daha fazla tahammül edemiyorum bende
doktora evet der gibi başını salladı
handan abla haklı dünürüm sen sessiz kaldıkça alttan aldıkça üste çıkıyor
ya bu şekilde çekmeye devam ediceksin ,ya da ne olursa olsun artık deyip isyan bayrağını çekiceksin
bu adam aynı 2 gün iyi olcak ,sonra yine aynı
Bilmiyorum ama abisi bile çekiniyo
Dedim canım ayrılalım dedim hastanede onu da kabul etmiyo
Adamın bu tavrıyla sevgi,saygı kaldımı içinde ömür? Aşıkmısın hala bu adama? Yok abiciğim aşkımdan gebersemde çekemem bu eziyeti. Ömürüm hazır henüz çocukta yokken, ne olur akıllı davran. Alışmış senin söz dinlemene, küçücükken almış seni...Bunu hem kendine hem ailene hem bize yapma... Annen var bildiğim kadarıyla destek olsun sana. Kusura bakmasın ama böylesine boşanma davası az, diyorum ya ben önce manevi tazminat davası açarım,sonra boşanma...Kuruşuna kadar alırım. Kanun kadından yana
Peki eve gelincede konuştunuz mu hiçççç sana karşı nasıldı
Çekilecek dert değil yaa hayatımm arada sırada olur tatsızlıklar anlarım bizlerde yaşıyoruz yani ama sürekli oluyor bu yaşamı zindan ediyor resmen ömüree çeksin resti varya bak nasıl değişirrr oda
Niye kabul etmiyormuş beyfendiii kim çekecek onu ilerde demiii farzetti ki evlendi herkes kabuş edermiki bunu
Ben çekmemm hep dedim ömüre zaten hakkını ara boşa gitsin diye hayat çekilmez böyle bir insanla kendisine yazık ediyor gençliği gidiyor bu arada ..
Bir ara eşime demiştim eğer şiddet filan olursa allahtan böyle sorunum yok
Önce karakola sonra savcıya sonrada mahkemede bulursun kendini dedimm ..
Gıkını ble çıkaramadı bilir benim yapacağımı çünküü
Eve gelince konuşmadık abla saat 4 tü zaten..İyiydi..Sarılmak istedi izin vermedim..
İyi yapmişsın yüz vermemekle anlasın hatasını birazzzsende mesafeli davran eşine yok say bence onu
Hasbinallah venimelvekil! Boşa gitsin şunu ömür! Allah allah yaaaa!!!
Ailen bilmiyormu bu olanları anlamıyorlarmı senin halinden? Benim annem olsa dünyayı başına yıkar o kocanın, gerçi ben anneme bırakmam-hayatını zindan ederim adamın!
Nasıl sinirlendim şimdi ben yaaaaaaaaaaaaaaa[/QUO,
inan daha farklı olurdu eşiArkaya ne gerek var emel, kendisi varya.ÖMÜR BİR BİREY! Ona göre davranacak bu adam. MUTLU EDECEK,ETMEYECEKSE YOLDAN ÇEKİLECEK! Ben olsam önce manevi tazminat davası açarım, arkasından boşanma! Donuna kadar alırım.Nedir bu ya, kuklamı bu kız?
hoş boşanmaz ki kocası boşansa da ömürü rahat bırakmaz o kesin
adam sana saplantılı ömür temelde terkedilme korkusu var ondan bu eziyeti kıskançlığı
süt sağıyordum kızlar ereni de uyuttum salıncakta ohh ne rahatlıkmış salıncak
Öyle abla kolay kolay barışmak yok artık
Ailen bilmiyormu bu olanları anlamıyorlarmı senin halinden? Benim annem olsa dünyayı başına yıkar o kocanın, gerçi ben anneme bırakmam-hayatını zindan ederim adamın!
inan daha farklı olurdu eşi
Boşamasa ne olacakki artık suç duyurusu diye bişeyler var 100 metre bile yaklaşamıyor erkeklerr kadınların yanına valla hiç bşey yapamaz ömüre herşey bir şikayete bakar
inan daha farklı olurdu eşiArkaya ne gerek var emel, kendisi varya.ÖMÜR BİR BİREY! Ona göre davranacak bu adam. MUTLU EDECEK,ETMEYECEKSE YOLDAN ÇEKİLECEK! Ben olsam önce manevi tazminat davası açarım, arkasından boşanma! Donuna kadar alırım.Nedir bu ya, kuklamı bu kız?
adam sana saplantılı ömür temelde terkedilme korkusu var ondan bu eziyeti kıskançlığı
inan daha farklı olurdu eşi
O telefon olayını uzatıyor hala değil mi
Boşanmayı unut diyo kesinlikle olmaz dedi..Yapmıycam bi daha söz veriyorum dedi..Bekliyoruz bakalım..
O bi sinirlendi bana saydı döktü zaten canım ondan sonra ben iptal oldum zaten pazartesinden beri..O akşamdan sonra bi şey demedi ama benim sinirlerim alt üst
ömürcümmm düzelir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?