Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Adamın bu tavrıyla sevgi,saygı kaldımı içinde ömür? Aşıkmısın hala bu adama? Yok abiciğim aşkımdan gebersemde çekemem bu eziyeti. Ömürüm hazır henüz çocukta yokken, ne olur akıllı davran. Alışmış senin söz dinlemene, küçücükken almış seni...Bunu hem kendine hem ailene hem bize yapma... Annen var bildiğim kadarıyla destek olsun sana. Kusura bakmasın ama böylesine boşanma davası az, diyorum ya ben önce manevi tazminat davası açarım,sonra boşanma...Kuruşuna kadar alırım. Kanun kadından yana

Ben hiç aşık olmadım ki zaten gözdem eşime.. Bilmiyorum daha fazla tahammül edemiyorum bende

doktora evet der gibi başını salladı

Peki eve gelincede konuştunuz mu hiçççç sana karşı nasıldı

Çekilecek dert değil yaa hayatımm arada sırada olur tatsızlıklar anlarım bizlerde yaşıyoruz yani ama sürekli oluyor bu yaşamı zindan ediyor resmen ömüree çeksin resti varya bak nasıl değişirrr oda

Bilmiyorum ama abisi bile çekiniyo

Dedim canım ayrılalım dedim hastanede onu da kabul etmiyo

Niye kabul etmiyormuş beyfendiii kim çekecek onu ilerde demiii farzetti ki evlendi herkes kabuş edermiki bunu

Ben çekmemm hep dedim ömüre zaten hakkını ara boşa gitsin diye hayat çekilmez böyle bir insanla kendisine yazık ediyor gençliği gidiyor bu arada ..
Bir ara eşime demiştim eğer şiddet filan olursa allahtan böyle sorunum yok
Önce karakola sonra savcıya sonrada mahkemede bulursun kendini dedimm ..
Gıkını ble çıkaramadı bilir benim yapacağımı çünküü

Eve gelince konuşmadık abla saat 4 tü zaten..İyiydi..Sarılmak istedi izin vermedim..

süt sağıyordum kızlar ereni de uyuttum salıncakta ohh ne rahatlıkmış salıncak

Alıp başımı çooookkkkk uzaklara gitmek istiyorum ama kimse olmuycak yanımda kafamı dinlemek istiyorum..

süt sağıyordum kızlar ereni de uyuttum salıncakta ohh ne rahatlıkmış salıncak

slm kızlar....

emel salıncak da duruyor demekki eren benim yeğenimide susturan salıncak olmuştu ama öyle bağımlı oldu ki salıncağa kırılana kadar bırakmadı salıncak derdine bir yerede gitmezlerdi gezmeye

Öyle abla kolay kolay barışmak yok artık

Şu anadan itibaren başlıyorsun değişime canım kendini ezdirmeyeceksin olurmu bak hepimiz üzülüyoruz burada

kanun kadını koruyor deniyor ama yok işte yine erkeğin yanına kar kalıyor herşey hep ezilen kadınlar oluyor

inan daha farklı olurdu eşi
hoş boşanmaz ki kocası boşansa da ömürü rahat bırakmaz o kesin

Boşanmayı unut diyo kesinlikle olmaz dedi..Yapmıycam bi daha söz veriyorum dedi..Bekliyoruz bakalım..

O telefon olayını uzatıyor hala değil mi

O bi sinirlendi bana saydı döktü zaten canım ondan sonra ben iptal oldum zaten pazartesinden beri..O akşamdan sonra bi şey demedi ama benim sinirlerim alt üst

Artık dişini göster ablacım ben senden küçüğüm akıl vermiş gibi olmayayım ama üzüldüm bu kadar ezmeye hakkı yok seni bence sert çık sen artık sussanda zaten bağrınıyor sana sende at içindekileri daha kötü ne olacak ki hastanelik oluyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…